Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Α.Ο.Καλαμπάκας : Κάλεσμα στον κόσμο του για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Με ανακοίνωσή του ο Α.Ο.Καλαμπάκας καλεί τους φιλάθλους του να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης , ώστε  να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών στον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα πάρει την άνοδο για την Γ' Εθνική.

Δείτε ΤΩΡΑ τον αγώνα Παμπαίδων Α.Ε.Β.Δ.-Γ.Σ.Σκιάθου


Βράβευση Σπανούλη από ΕΣΑΚΕ και Stoiximan.gr


Ο ΕΣΑΚΕ θα βραβεύσει τον  Βασίλη Σπανούλη  για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992).

Τιμωρία μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο για τα Τρίκαλα BC


O Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ομάδα των Τρικάλων ,  με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.για όλα όσα έγιναν  στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Αγώνες Νήσων Βορείου Αιγαίου στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρόγραμματος


Ένα νέο "ραντεβού" του αναπτυξιακού προγράμματος δόθηκε στη Σάμο.
Οι πρώτοι αγώνες Νήσων Βορείου Αιγαίου διοργανώνονται από την ΕΟΚ, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Τοπική Επιτροπή Σάμου (10-11/5) στο Βαθύ Σάμου.

Οι ποινές του Ολυμπιακό Βόλου από τον Αθλητικό Δικαστή


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΟΚ αποφάσισε για τον Ολυμπιακό Βόλου την επιβολή ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού (η οποία έχει ήδη επιβληθεί από το συναρμόδιο, κατά τις διατάξεις του άρθρου 60 παρ 1 και 2 γ’ του Κανονισμού της ΕΟΚ, όργανο της Επιτροπής Πρωταθλήματος), καθώς και της διεξαγωγής τεσσάρων αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών.