Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ισόπαλο το φιλικό του 'Ιωνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.(Φώτο)


Η ομάδα του Ίωνα μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση βγήκε ισόπαλη 65-65 με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στον πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς που έγινε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό Β. Παρασκευόπουλος.

Τα "ευχαριστώ" του Λευτέρη Χαντζιάρα στους Τιτάνες Παλαμά.


Ο Λευτέρης Χαντζιάρας με αφορμή την αποχώρηση του από τους Τιτάνες  Παλαμά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε τα δικά του ευχαριστώ στους αθλητές και αθλήτριες  καθώς και σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια του συλλόγου.

Βασίλης Φραγκιάς: "Έχουμε σχεδόν τελειώσει με το ρόστερ"


Με καθημερινές διπλές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Λάρισας υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά και των συνεργατών του, Γιάννη Τζήμα και Στάθη Νερατζάκη.

Πελασγιώτιδα: ”Το παιχνίδι ξεκίνησε, ελάτε να το μάθουμε σωστά”

Έναρξη εγγράφων για την ακαδημία της  Πελασγιώτιδας  από την Τρίτη 3/9 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00-20:00 στα γραφεία της ομάδας  στην οδό Κάρλας στον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Γεωργίου και στο τηλ. 6997936936.

Θετικό το πρώτο δείγμα από την Νίκη Βόλου στο φιλικό με Αγριά. (Φώτο)


Ικανοποιητική εικόνα παρουσίασε η ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στην έδρα της, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Φιλική νίκη του Γ.Σ.Φαρσάλων επί της Νίκαιας 2012.


Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες μπάσκετ της Νίκαια 2012 και του Γ.Σ.Φαρσάλων στα πλαίσια προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Φιλικός αγώνας με Ίωνα για τον Ολυμπιακό Βόλου


Στον πρώτο φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμετρώνται οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ίωνα, στον αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή (7μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο του Αδαμόπουλου.

Ο Χάμιλτον στην Λάρισα ΚΑΕ (vid)


Την απόκτηση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Μπλέικ Χάμιλτον ανακοινώνει η Λάρισα BC.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν θα εμφανίζονται με γραμματοσειρά εντόνου κόκκινου χρώματος
1ος Όμιλος
7/9/2019 18:00 Κλ. Αλμυρού Δήμητρα Ευξεινούπολης - ΑΕΒ Διμηνίου
Διαιτητές: ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΜΠΟΥΓΛΟΣ Ι.
Κριτές:  ΧΑΤΖΗΤΡΑΚΟΣΙΑΣ-ΠΕΓΙΟΥΚΑ-ΣΧΟΙΝΑΣ