Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Τα ηνία σε Σ. Τσαβέ και Σ. Κατσαφούρη η Νίκη Βόλου - Εννιά νέες προθήκες και 4 ανανεώσεις.


Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη ανακοίνωσε πως το τεχνικό team της ανδρικής μας ομάδας για τη σεζόν 2024-2025 στο πρωτάθλημα της National League 1, θα αποτελείται από τους Στέλιο Τσαβέ και Σπύρο Κατσαφούρη, ενώ τεχνικός διευθυντής παραμένει ο Παναγιώτης Τσώλης.

Άλλη μία ποιοτική προσθήκη με Σιμώτα η Agria B.C.

\

Η Agria B.C., μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Βασίλη Κοντάκη , Στέφανο Τύμπα και τους αθλητές Καλαϊτζή Γιάννη, Μάρκο Ξηρόπουλο,  Ευάγγελο Ευαγγελινό,  Βασίλη Ντάκη,  ανακοίνωσε την απόκτηση του αθλητή Σιμώτα Παντελή (24χρ.SF-PF 1.94m) για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025.  

Με Γ.Στεργιόπουλο και Θ. Σπανό στο τιμόνι ο Γ.Σ. Αλμυρού - Στο τεχνικό επιτελείο ο Α. Μητρουλάς - Ανανέωσε ο αρχηγός Η. Βαλαμούτης.

 Ύστερα από ένα διάστημα κατά το οποίο έγιναν πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού που ανέλαβε να «τρέξει» το τμήμα για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Στον Γ.Σ.Σοφάδων ο Νίκος Γκιγκάουρι.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων  ανακοίνωσε την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Γκιγκάουρι Νικόλαο.