Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο Νίκος Θέος η έβδομη μεταγραφή της Αγριάς

Νέο μεταγραφικό χτύπημα για την Αγριά B.C, που ενέταξε στο ρόστερ της το Νίκο Θέο, που είναι η έβδομη προσθήκη για την ομάδα του Σπύρου Στρατίκη.

Το αντίο του Πάρη Λότφι στους αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΒΔ.


Ο Πάρης Λότφι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει γνωστή την αποχώρησή του από την ΑΕΒΔ και λέει το δικό του αντίο στους αθλητές  τις αθλήτριες και σε όλους όσους  συνεργάστηκε τα 5 τελευταία χρόνια.

Ρόσσιο και Παπαζήση ανακοίνωσε η Αγριά.


Το μπαράζ των μεταγραφών συνεχίζετε στην Αγριά , καθώς μετά τις προσθήκες των Δραγατζίκη, Κοντογιάννη , Κοντάκη και Καλογερόπουλου,  η Βολιώτικη ομάδα ανακοίνωσε άλλες δυο μεταγραφές , αυτές των Σπύρου Ρόσσιου και Πάνου Παπαζήση.

Ο Θανάσης Μπαλωμένος η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΤ


Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕΤ , που ενέταξε στο δυναμικό της τον Θανάση Μπαλωμένο από τους Πελασγούς Μεγάλων Καλυβίων.

Απάντηση του Κώστα Σδράκα στην ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα περί «απόλυσής» του.


Ο Κώστας Σδράκας  απάντησε στην ανακοίνωση* του  ΠΑΣ Γιάννινα περί «απόλυσής» του, και οχι για παραίτηση όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

Συνεχίζει και ο Ραφαήλ Μπίζιος στους Μάγους.

Ο Γιάννης Τσίμας  σε συνεργασία με τον γυμναστή Απόστολο Γιουβρή σήκωσαν τα μανίκια και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ώστε του χρόνου οι Μάγοι  να είναι ακρψς ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Πήραν Δημήτρη Γουλιώτη οι Μάγοι


Οι Μάγοι με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστή την απόκτηση του Δημήτρη Γουλιώτη ,από τον Κρόνο Τρικάλων, που την περσινή σεζόν με την φανέλα των Πελασγών είχε σημειώσει 166 πόντους με 17 τρίποντα.

Στον Γ.Σ.Σοφάδων ο Άκης Χαλκιάς.


Δεν άργησε να βρει στέγη ο πολύπειρος 36χρονος γκαρντ Άκης Χαλκιάς, ο οποίος μετά από 20 χρόνια παρουσίας που αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Ερμή Αγιάς , του χρόνου θα φορέσει τη φανέλα του  Γ.Σ.Σοφάδων .

Απέκτησε Πανταζή και Αντωνίου η Αναγέννηση Καρδίτσας - Ανανέωσε ο Κοβάτσεφ.


Ανανεωμένη και ενισχυμένη προς το καλύτερο αναμένεται να παραταχθεί η Αναγέννηση Καρδίτσας, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν μετά τις διαδικασίες συγχώνευσης με τον Ήφαιστο.

Ο Γ.Σ. Γόμφων με το βαρύ πυροβολικό , Δημήτρη Ψύρρα και τη νέα χρονιά.


Με την ανανέωση της συνεργασίας  με τον Μάκη Αλεξίου ξεκίνησε και ο σχεδιασμός για το φετινό ρόστερ του Γ.Σ.Γόμφων.

Με μια όμορφη κίνηση είπε το αντίο στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κώστας Αλεξίου.

Αρχηγός εντός κι εκτός παρκέ ο Κώστας Αλεξίου αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό Βόλου  με δείπνο που παρέθεσε στους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και μέλη της διοίκησης.

Αναχωρεί αύριο για το Ισραήλ η Εθνική Ανδρών


Η Εθνική Ανδρών προετοιμάζεται για το τρίτο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η Μπενέκη σην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Η Εθνική Νεανίδων αρχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (3-12/8, Αυστρία).

Κλήση για προετοιμασία στην Εθνική Παμπαίδων


Η Εθνική Παμπαίδων U15 αρχίζει την δική της προετοιμασία, προκειμένου να πάρει μέρος στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στο Τρουά της Γαλλίας (12-14/7).

Με Μάκη Αλεξίου και την νέα χρονιά οι Γόμφοι.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γόμφων  ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Αλεξίου και την νέα χρονιά, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένοι από τον  έμπειρο τεχνικό, που  είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντρικού τμήματος των Γόμφων τον περασμένο  Φεβρουάριο.

Παραμένει στον Γ.Σ. Σοφάδων ο Γιώργος Ψυχογιός


Ακόμα μια ανανέωση για τον  Γ. Σ.Σοφάδων που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με τον Γιώργο Ψυχογιό, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 114 πόντους με 29 τρίποντα.

Επιστροφή στη Λάρισα και στον Ερμή Αγιάς για τον Τσιλούλη.


Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει η ομάδα του Ερμή Αγιάς την επόμενη αγωνιστική περίοδο εμφανίζεται ο πρόεδρός της, κ. Ριζούλης, αν κρίνει κανείς από τις κινήσεις που γίνονται στο μεταγραφικό παζάρι.

Στην Αμερική με την Εθνική Κωφών ο Βαγιόπουλος του Αιολικού


Για την Αμερική και συγκεκριμένα το  Τορόντο του Καναδά, αναχωρεί τη Δευτέρα ο Παναγιώτης Βαγιόπουλος καθώς έχει συμπεριληφθεί από τους υπεύθυνους στην Εθνική  Κωφών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα .