Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

¨Ηττα από την οικοδέσποινα Γαλλία με 74-69 στο τουρνουά Φιλίας για την Εθνική Παμπαίδων


Στη μέση άφησε την ανατροπή η Εθνική Παμπαίδων στο τουρνουά Φιλίας στο Τροί. Ηττήθηκε στην τελευταία μέρα των αγώνων από την οικοδέσποινα Γαλλία με 74-69.

Ζευγάρωσε τις νίκες η Εθνική Παίδων στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης


Δεύτερη νίκη για την Εθνική Παίδων στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας με 73-81 για την Εθνική Εφήβων


Η Εθνική Εφήβων έκανε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο και ήταν η βάση πάνω στην οποία «έχτισε» για να φτάσει στη νίκη επί της Βουλγαρίας με 81-73 στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο Μπότεβγκραντ.

Γιάννης Καστρίτης: «Σημαντική η πρώτη νίκη»


Η Ελλάδα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην Ρουμανία, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης ξέρει καλύτερα πως το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στο Χέμνιτς, είναι κάτι που έχει τη σημασία του ενόψει της συνέχειας:

Ο Γιασσάρης στο τιμόνι της Δόξας Λευκάδας.


Ο Γρηγόρης Γιασσάρης αποτελεί τον εκλεκτό των ανθρώπων που έχουν αναλάβει να τρέχουν την Δόξα Λευκάδας, και θα αναλάβει το δύσκολο έργο να την αναλάβει από την Γ’ Εθνική, και να την οδηγήσει εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών.

Κορυφαίος ο Παναγιώτης Βαγιόπουλος στη νίκη επί της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο U21 Κωφών (vid με δηλώσεις του παίκτη) Φώτο.


Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο U21 Κωφών που διεξάγεται στο Τορόντο η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών, καθώς επικράτησε με 65-56 της Αυστραλίας για τις θέσεις 9-10 και με την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση κατέλαβε την 9η θέση στον κόσμο.

Άνετη επικράτηση της Εθνικής Νέων επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα τουΕυρωπαϊκού Πρωταθλήματος (φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Χέμνιτς της Γερμανίας φτάνοντας στη νίκη με το 92-62 επί της Ρουμανίας.

Πρώτη νίκη της Εθνικής Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επικράτησε της Ισλανδίας με 76-72


Την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (B’ κατηγορία) που διεξάγεται στην Οράντεα της Ρουμανίας σημείωσε η Εθνική επικρατώντας με 76-72 της Ισλανδίας και αύριο (15.00) θα αγωνιστεί για την 9η θέση στη διοργάνωση απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε ζωντανά στις 16:45 τον αγώνα Ρουμανία-Ελλάδα για το Ευρωπαικό Νέων Ανδρών


Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Ισλανδία - Ελλάδα για το Ευρωπαικό Νέων Γυναικών (Β' Κατηγορία)