Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (29/3/2019)


Aποτελέσματα
Πέμπτη 28 Μαρτίου
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης  73-74

Με την Under 21 θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ο Φαίακας Κέρκυρας


Με ανακοίνωσή του ο Φαίακας Κέρκυρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας  με όλους τους παίκτες του και την απόφαση να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με την Under 21.

Δηλώσεις Σιαμέτη-Μπάτου-Ξανθοπούλου για τον αγώνα Ολύμπια Λάρισας-ΠΑΣ Γιάννινα


Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης και οι παίκτριες Ροδάνθη Μπάτου και Στέλλα Ξανθοπούλου  έκαναν δηλώσεις για το επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ολύμπια Λάρισας για την 19 αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 14:00 στο γήπεδο Νεάπολης Λάρισας.

4η επίδειξη μόδας ΑμεΑ στο Βόλο 01/04/2019

Μοντέλα ΑμεΑ και όχι μόνο θα πάρουν μέρος σε μία φαντασμαγορική επίδειξη μόδας που θα γίνει στο Βόλο την 1η Απριλίου στις έξι το απόγευμα στον Πολυχώρο εκδηλώσεων του δήμου Βόλου στο πεδίο του Άρεως.

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Ίωνα.


Ο ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ εξέδωσε Δ.Τ.  που αφορά τον αυριανό αγώνα της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ με την Αγριά.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Εφήβων (Ονόματα)


Την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Εφήβων:

Σταθερά στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2005) ο Αλέξης του Κεραυνού


Την Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2005):

Προπόνηση με το κλιμακίο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν.2004) για Ιωάννου - Τριανταφύλλου - Πρέκα.


Τη Δευτέρα 1 Απριλίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2004):

Αλλαγές γηπέδων σε αγώνες Β’ Εθνικής Ανδρών και Α2’ Γυναικών -Αναβολή αγώνα Α2 Γυναικών


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας μεταξύ του ΑΟΚ Ικαροι Σερρών - ΑΟ Αγρινίου  για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος), στις 07/04/2019 και ώρας 17.00 αντί στο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας.

Γιάννης Τζήμας: "Τελικός το ματς με Μαρούσι"


Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Α.Σ.Καρδίτσας  Γιάννη Τζήμα , ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (5μ.μ.) με το Μαρούσι στο κλειστό της Καρδίτσας.

Με προβλήματα στην Αμαλιάδα ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας


Για την Αλαμιάδα οδεύει ήδη ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας, εκεί που αύριο το απόγευμα στις 5 θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Κόρροιβο, στο κλειστό της Ήλιδας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ασταμάτητο ΓΕΛ Παλαμά, ένα βήμα από τις "4" καλύτερες ομάδες!!!!


Νέος θρίαμβος με νίκη-πρόκριση και ένα βήμα πριν την είσοδο στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στο Σχολικό πρωτάθλημα , πήρε το ΓΕΛ Παλαμά που ως πρωταθλήτρια ομάδα Θεσσαλίας αντιμετώπισε σήμερα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας την πρωταθλήτρια σχολική ομάδα της Πελοποννήσου , ΓΕΛ Μεγαλόπολης, την οποία κέρδισε με 31-35!

Tα Highlights του αγώνα Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 73-74


Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (28/3/2019)


Aποτελέσματα
Πέμπτη 28 Μαρτίου
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης  73-74