Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δείπνησε οικογενειακά στο «Mouzaki Palace» ο ΓΣ Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Με ένα πλουσιοπάροχο δείπνο που αποτέλεσε την πρώτη φετινή συνάντηση εκτός παρκέ, κύλησε η βραδιά της Τετάρτης στον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο από τον Πρόεδρο και τον Γ.Γ. του ΣΔΚΜ.

Στα πλαίσια της εθιμοτυπικής συνάντησης μετά την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΚΜ συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο.

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων SuperCup (25-26/9)

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των ημιτελικών του SuperCup, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα, είναι οι:

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων Κυπέλλου Γυναικών (Α’ Φάση, 1η αγωνιστική)

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, είναι οι:

Δεκτές οι θέσεις της ΕΟΚ- Δύο self test για αθλητές μέχρι 17 ετών .


Η ΕΟΚ δέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανακοίνωση από την Πολιτεία της παράτασης έναρξης εφαρμογής του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τις διοργανώσεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων (δείτε ΕΔΩ την απόφαση). Μια εξέλιξη προς την κατεύθυνση του να υπάρξει ένα περιθώριο επικοινωνίας μεταξύ Ομοσπονδίας – Ενώσεων – Σωματείων και των νεαρών αθλητών / αθλητριών και των οικογενειών τους, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη και ασφαλέστερη για όλους δυνατή λύση.

Στο Πανευρωπαϊκό Μπίκας και Αθανασόπουλος

Η ελληνική διαιτησία προοδεύει διαρκώς κι αυτό φαίνεται στην πράξη. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΔΕΚΑ, δύο Έλληνες διαιτητές, ο Βασίλης Μπίκας κι ο Λαρισαίος Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, επιλέχθηκαν για τους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Α’ κατηγορίας.

Ίωνας Βόλου : Δυνάμωσε με Βασίλη Παλάσκα.

Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστη Βασίλη Παλάσκα.

Αναλυτικό πρόγραμμα Β΄ ΕΣΚΑΘ (1ος όμιλος) 2021-22

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΚΑΤΗΓ 1ος ΟΜΙΛΟΣ 2021-22

Αγιασμός και πρώτη συγκέντρωση για τον ΣΔΚΜ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας ανακοίνωσε ότι την Δευτερά 27/09/2021 και ώρα 19:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση για την νέα χρονιά.