Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ανοικτή επιστολή των Ικάρων Τρικάλων στην ΕΟΚ , ζητώντας να καταλάβουν την 3η θέση.

Μετά την επίσημη και οριστική απόφαση της ΕΟΚ για διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων, αρκετές ομάδες στέλνουν επιστολές στην Ομοσπονδία, με διάφορες προτάσεις τους…Έτσι και οι Ίκαροι Τρικάλων έστειλαν  σχετική επιστολή με προτάσεις προς την ΕΟΚ,  ζητώντας μάλιστα  να καταλάβουν την 3η θέση στον όμιλό τους.

Ο προπονητής της Λάρισα BC, Βαγγέλης Αγγέλου, σχολιάζει όλες τις εξελίξεις στον Pressing 90.1 FM


Ο προπονητής της Λάρισα BC, Βαγγέλης Αγγέλου, σχολιάζοντας όλες τις εξελίξεις τόσο του μπάσκετ, όσο και της ομάδας της Λάρισας, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον Pressing 90.1 FM και στην εκπομπή του Δημήτρη Πετρωτού, «Αλί, Balι και Τρις…αλλοί», κάνοντας παράλληλα και μια αποτίμηση της χρονιάς που… μοιραία ολοκληρώθηκε!

Ξεκινά από 11/5 η υποβολή αιτήσεων για τη Σχολή Προπονητών Γ' Κατηγορίας

Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει για την Ίδρυση Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, όπως επίσης για τις προβλεπόμενες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν ή να καταθέσουν σχετική αίτηση (βλέπε αίτηση προς ΓΓΑ) και συμπληρωμένη, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συνημμένα.

Επιστολή με προτάσεις στην ΕΟΚ από την ΕΣΚΑΘ

Μετά την επίσημη και οριστική απόφαση της ΕΟΚ για διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων, αρκετές ομάδες στέλνουν επιστολές στην Ομοσπονδία, με διάφορες προτάσεις τους…Έτσι και η ΕΣΚΑΘ έστειλε  σχετική επιστολή με τις δικές της προτάσεις  προς την ΕΟΚ.

Προπονητικά μίτινγκ μέσω ίντερνετ, από τον ΒC Volos.


Η ομάδα του ΒC Volos, στα πλαίσια της ενημέρωσης των νεαρών αθλητών αθλητριών της τω γονέων τους του προπονητικού τιμ αλλά και όσων θέλουν να ενημερώνονται για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης προχώρησε σε ακόμα μια πρωτοποριακή ιδέα με την δημιουργία μέσω του ίντερνετ προπονητικών μίτινγκ με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σαν παίκτες αλλά και σαν προπονητές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο.