Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ήττα από την Ισπανία για την Εθνική Παγκορασίδων στο Τουρνουά Φιλίας


Η Εθνική Παγκορασίδων ηττήθηκε 67-42 από την Ισπανία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Τουρνουά Φιλίας που φιλοξενείται στο Ούντινε. Αύριο θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στην τρίτη και τελευταία μέρα του τουρνουά.

Αναδιάρθρωση Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων

Μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων προχώρησε σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου.


Ο ταλαντούχος Απόστολος Μπιρνάρας στην Αναγέννηση Καρδίτσας


Η Δ.Ε. του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣΑ 1904 ανακοίνωσε την μεταγραφή του Απόστολου Μπιρνάρα από το ΓΑΣ Παλαμά .

Στη Λευκωσία για το 12ο πανελλήνιο -παγκυπριακό πρωτάθλημα οι δικηγόροι Λάρισας (ΣΑΔΠΛ)


Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (ΣΑΔΠΛ) βρίσκεται από σήμερα στη Λευκωσία για να συμμετάσχει στο 12ο  πανελλήνιο -παγκυπριακό δικηγορικό  πρωτάθλημα, που θα διαρκέσει από 16 μέχρι 23 Ιουλίου.

Ήττα από την Λιθουανία με τρίποντο buzzer beater στην παράταση και δεύτερη θέση στον όμιλο του Ευρωπαικού για την Εθνική Νέων (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Νέων Ανδρών ηττήθηκε με 88-86 (κ.α. 67-67) στην παράταση από τη Λιθουανία δεχόμενη στην εκπνοή τρίποντο από τον Ίγκνας Σαργκιούνας.

Μετά την Ιταλία, στο Βόλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Εφήβων U18 (Το ρόστερ)


Η Εθνική Εφήβων U18 επιστρέφει σήμερα από το Πέζαρο, όπου πήρε μέρος σε διεθνές τουρνοά προετοιμασίας. Αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Βόλο, όπου θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 από τις 27 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθεί στο Βόλο.


Μετά το Ηράκλειο Κρήτης, ο Βόλος ετοιμάζεται να υποδεχθεί την επόμενη γενιά του μπάσκετ. Αυτή τη φορά μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς από 27 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου. Οι όμιλοι και το πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι:

Γιάννης Γερεουδάκης: «Οι παίκτριες μου είναι πολεμίστριες»


Η Εθνική Νεανίδων είναι και με τη… βούλα στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιτυγχάνοντας τον στόχο που είχε βάλει.


Παράταση ως 19/7 στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής


Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. αποφασίστηκε παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας ως την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Επίσημα στον Ερμή Αγιάς Λάρισας ο Μάριος Ματαλών


Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με τον Μάριο Ματαλών.


Στον Πανσερραϊκό ο Φαρσαλινός Λεωνίδας Ντίνος.


 Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Πανσερραϊκού  αφού απέκτησε τον Φαρσαλινό νεαρό και ταλαντούχο Λεωνίδα Ντίνο από τη Χ.Α.Ν.Θ. για 2 χρόνια!

Με Νίκο Κακλαμάνο και τη νέα χρονιά ο Α.Σ.Κ.


Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη περίοδο, με τον αθλητή Νίκο Κακλαμάνο.

Φωτορεπορτάζ και video από την απονομή μεταλλίων και από τον αγώνα της Εθνικής Νεανίδων με τη Φινλανδία


Ζωντανά στις 16:00 Λιθουανία-Ελλάδα για την τρίτη μέρα του Ευρωπαϊού Νέων Ανδρών


Καμπουρίδης: «Δεν μας λέει τίποτα η ήττα της Λιθουανίας»



Έκανε το 2/2 και αναζητά πια το απόλυτο αύριο απέναντι στη Λιθουανία. Η Εθνική Νέων Ανδρών νίκησε τη Σλοβενία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ και σήμερα την Πολωνία με χαρακτηριστική ευκολία.

Ασημένιο μετάλλιο και άνοδος για την Εθνική Νεανίδων μετά την ήττα από την Φινλανδία.

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νεανίδων στο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Β’ κατηγορίας) που έγινε στην πόλη των Σκοπίων.