Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Δείτε το καλάθι του Παπανικολάου που σε νεκρό χρόνο έδωσε την πρόκριση στην Εθνική.


"Έβγαλε" 31 ο Νικ Καλάθης.


Ο Νικ Καλάθης έκανε μία ακόμη εμφάνιση για... Όσκαρ με την Εθνική Ανδρών.

Τι δήλωσαν Ζούρος και Τζάνινγκ για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα


Ο προπονητής της Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος και ο Ματ Τζάνινγκ μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα:

Δηλώσεις Παπανικολάου-Σλούκα-Καλάθη μετά την νίκη της Εθνικής


Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο από μηχανής θεός για την Εθνική Ανδρών, αυτός που ευστόχησε με ένα δέκατο να απομένει στο νικητήριο καλάθι.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: "Θέλαμε τη νίκη σαν τρελοί"


Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε λόγο για την αγάπη προς την Εθνική Ομάδα και όλα όσα έγιναν σήμερα στην Τυφλίδα, για να φτάσει η ελληνική ομάδα στη νίκη και στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Τιτάνες Παλαμά: Φιλική επικράτηση και επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 65-63 . Ευχαριστήρια ανακοίνωση


Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά"ΤΙΤΑΝΕΙΑ 2018" , οι Τιτάνες Παλαμά επικράτησαν και στο δεύτερο φιλικό  που έδωσαν σήμερα ,  αυτή τη φορά επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 65-63.

Έγινε ο αγιασμός για την νέα χρονιά στον ΓΑΣ Παλαμά (φώτο)


Παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ.  , καθώς και πολλών φίλων και των αθλητών όλων των τμημάτων (Μπάσκετ-Βόλεϊ-Στίβου) του ΓΑΣ Παλαμά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/9, ο  αγιασμός της ομάδας , από  τον πάτερ Κωνσταντίνο , στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά.

Ανταγωνιστικοί οι Δαναοί στο φιλικό με Καλαμπάκα 56-57 (φώτο)


 Πάρα πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα των Δαναών στο δυνατό φιλικό με τον Α Ο Καλαμπάκας ο οποίος προετοιμάζεται για την Γ Εθνική.

Ο ταλαντούχος Παναγιώτης Σπανόπουλος στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Σπανόπουλου.

Νέο απόκτημα για τον Φοίβο ο Τηλέμαχος Χαλκιάς


Σούπερ μεταγραφή για τον Α.Ο.Φοίβο , που απέκτησε τον 21χρονο  Τηλέμαχο Χαλκιά ένα από τους ανερχόμενους ψηλούς στο θεσσαλικό μπάσκετ που αποτέλεσε …μήλον της έριδος για αρκετούς συλλόγους και η αποκτησή του αποκτά μεγάλη επιτυχία και δικαίωση για το σύλλογο της Γιάννουλης.

Η Εθνική Ανδρών αήττητη με 8 στα 8 πήρε την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γεωργία - Ελλάδα 85-86 (φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Ανδρών εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Επικράτησε 86-85 της Γεωργίας στην Τιφλίδα με καλάθι του Κώστα Παπανικολάου στην εκπνοή και φτάνοντας τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έκλεισε από το πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης φάσης θέση για την Κίνα.

Φιλική νίκη για τους Ικάρους με 64-63 επί του ΑΓΣΙωαννίνων.


Την ευκαιρία για ένα δεύτερο φιλικό "ξεμούδιασμα" είχαν οι παίκτες των Ικάρων σήμερα 16/9, αντιμετωπίζοντας στα Ιωάννινα την πολύ καλή ομάδα του ΑΓΣΙ.

Ανόρθωσις Βόλου: Πλούσιο σε δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας


Η ανακοίνωση:
«Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο ΕΑΚΒόλου, τέσσερις φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τα αντίστοιχα τμήματα των Τιτάνων Αλμυρού.

Ήττα αποκλεισμός για την Νίκη Βόλου από το Αγρίνιο με 70-74 για το κύπελλο Ελλάδος.


Με 70 - 74 ηττήθηκε η Νίκη Βόλου, από το Αγρίνιο, για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φιλική ήττα των Ικάρων με 53-67 από τη Δόξα Λευκάδος


Την ήττα γνώρισαν χθες από την Δόξα Λευκάδος με 67-53,  οι Ίκαροι  Τρικάλων,  στο πρώτο από τα δύο φιλικά  που δίνουν στα Ιωάννινα  προκειμένου να προετοιμάσουν την ομάδα  όσο το δυνατόν καλύτερα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Νίκη Βόλου - Αγρίνιο για το κύπελλο Ελλάδος.


Σημερινά αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ανδρών (16/9) Ενημέρωση ανά δεκάλεπτο - Τα ζευγάρια της δεύτερης αγωνιστικής.


Τα σημερινά αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ανδρών και τα  ζευγάρια που προέκυψαν  για την δεύτερη αγωνιστική (Τετάρτη 19/9) της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι :

Κλήρωσε για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ 2018-19, παρουσία του Άρη Ζώη (φώτο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/9) το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ της σεζόν 2018-19, παρουσία του κ. Άρη Ζώη,  μέλους του κεντρικού γραφείου της FIBA  .

Φιλική νίκη των Τιτάνων Παλαμά επί του Αστέρα Λάρισας με 68-63. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αστέρα


Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά"ΤΙΤΑΝΕΙΑ 2018" , οι Τιτάνες Παλαμά επικράτησαν σε φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Λάρισας με 68-63.

Η πρώτη αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες της ΕΣΚΑΘ (Α1,Α2,Β,)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ της σεζόν 2018-19.

Ο Πελίγκος από τους Δαναούς στην Νικόπολη Πρέβεζας. Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.


Στην απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ Αριστοτέλη Πελίγκου  προχώρησε το Δ.Σ της Νικόπολης, με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Κεραυνός- Nέοι Α.Ε.Λ 71-35 (φώτο)


Ο Κεραυνός επικράτησε άνετα με 71-35, καθώς δεν βρήκε αντίσταση από τους Νέους της ΑΕΛ , για την δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Σπάρτακος Λάρισας - Νίκαια 2012 104-50 (φώτο+vid)


 Στην δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ για τον 5ο όμιλο, ο Σπάρτακος επικράτησε εύκολα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά , της Νίκαιας 2012 με σκορ 104-50.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Sports Academy - Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας 80-70 (φώτο+vid)


Έκανε την έκπληξη της ημέρας η Sports Academy ,  καθώς επιβλήθηκε δίκαια στην δευτερη παράταση της Ελασσόνας με 80-70 , σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Μύτικας - Αετοί 50-45 (φώτο)


Πρώτη νίκη για τον Μύτικα που επικράτησε με 50-45 των Αετών σε παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: ΕΑΛ - Γ.Σ.Αμπελώνα 42-80 (φώτο+vid)


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο ο Αμπελώνας , μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής , επικρατώντας της ΕΑΛ με 42-80.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Φαλώρεια- Γ.Σ.Γόμφων 36-74 (φώτο)


Άνετη επικράτηση των Γόμφων επί της Φαλώρειας με 36-74, για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου για το κύπελλο ΕΣΚΑΘ.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Κρόνος Τρικάλων- ΚΑΣ Δεσκάτης 64-51

Για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ , στον 8ο όμιλο,  συναντήθηκαν Κρόνος Τρικάλων και ΚΑΣ Δεσκάτης , δύο ομάδες που πέρυσι ανέβηκαν μαζί από τον 3ο όμιλο της Β' ΕΣΚΑΘ.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Αναγέννηση Καρδίτσας- Ολυμπιακός Καρδίτσας 97-63 (φώτο)


Ζευγάρωσε τις νίκες η Αναγέννηση , επικρατώντας για την δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου, με 97-63 τον Ολυμπιακό Καρδίτσας.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Μάγοι - Γ.Σ.Σοφάδων 41-65 (φώτο)


Με το δεξί μπήκαν στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ οι Σοφάδες , μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής , επικρατώντας των Μάγων  με 41-65 για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Δήμητρα Ευξεινούπολης- Γ.Σ.Αλμυρού 49-74

Ξεκίνημα με νίκη για τον Γ.Σ.Αλμυρού επί της Δήμητρας Ευξεινούπολης με 49-74,  στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ,

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Ανάληψη - Γ.Σ.Βόλου 46-74

Με το δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ο Γ.Σ.Βόλου , επικρατώντας της Ανάληψης με 46-74 για την 1η αγωνιστική του 3ου Ομίλου.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Α.Ε.Β.Δ. - Ελευθεριακός 72-37

Πρώτη νίκη για την ΑΕΒΔ , που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής , επικρατώντας του Ελευθεριακού με 72-37

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Ιωλκία - Αετός Πλατυκάμπου 37-60

Ζευγάρωσε τις νίκες ο Αετός Πλατυκάμπου , με εύκολη επικράτηση επί της Ιωλκίας με 37-60 για τον 1ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Τα ζευγάρια της δεύτερης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλαδος


Τα ζευγάρια που προέκυψαν  για την δεύτερη αγωνιστική (Τετάρτη 19/9) της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι :

Δεύτερη ήττα από την Λετονία με 94-57για την Εθνική Γυναικών. Δηλώσεις Κώστα Κεραμιδά


Στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Τενερίφη (22-30/9), η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 94-57 στη Ρίγα από τη Λετονία.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Αιολικός - Γ.Σ.Νίκαιας 81-59

Μεγάλη νίκη της νεανικής ομάδας του Αιολικού επί της Νίκαιας. Το παιχνίδι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ήταν αμφίρροπο με μικρές διακυμάνσεις στο σκορ πότε  υπέρ του Αιολικού και πότε υπέρ  της Νίκαιας.

Επικράτησε της Γέφυρας με 71-64 και πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ο Γ.Σ.Φαρσάλων .


Ο Γ.Σ.Φαρσάλων συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την νίκη του επί της Γέφυρας  με  71-64.