Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Αποτελέσματα – Πρόγραμμα 2ης μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων


Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε την ήττα από την Λιθουανία στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Β’ Κατηγορίας που διεξάγεται στην Αυστρία.

Πέφτει αύριο η αυλαία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Με Φινλανδία για την 13η θέση η Εθνική.


Η αυλαία πέφτει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στη Λετονία με την Εθνική Εφήβων να αντιμετωπίζει αύριο (5/8) στις 14.00 την Φινλανδία για την 13η θέση της τελικής κατάταξης.

Φιλική νίκη της Εθνικής Κορασίδων επί της Φινλανδίας με 66-65.


Η Εθνική Κορασίδων πήρε τη νίκη από την Φινλανδία με 66-65 στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαίκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί στην Ποντγκόριτσα από 16 ως 25 Αυγούστου. Ελλάδα και Φινλανδία θα αναμετρηθούν και αύριο (5/8) στις 16.30.

Δύο νίκες, δύο ήττες για τις Εθνικές Εφήβων και Νεανίδων 3X3


Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός της Εθνικής Ομάδας U18 στο Βουαρόν της Γαλλίας, όπου διεξάγεται ο ένας προκριματικός γύρος για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο U18.

Hττα για την Εθνική Νεανίδων από τη Λιθουανία με 83-67 .


Την ήττα γνώρισε η Εθνική Νεανίδων από τη Λιθουανία με 83-67 σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία.

Νίκη με 68-64 επί του Ισραήλ για την Εθνική Παίδων. Θετικός και πάλι ο Βησσαρίου.


Η Εθνική Παίδων νίκησε 68-64 το Ισραήλ στο δεύτερο αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στις δυο ομάδες στο ΟΑΚΑ, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που θα φιλοξενηθεί στο Νόβι Σαντ της Σερβίας (10-18/8).

Γιώργος Βλασσόπουλος: Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη του τουρνουά


Στα δύο πρόσωπα της Εθνικής Εφήβων στο παιχνίδι με την Ουκρανία αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος:

Νίκη επί της Ουκρανίας με 77-73 για την Εθνική Εφήβων (φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Εφήβων είχε τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ουκρανία και παρά το ότι έχασε μεγάλο κομμάτι της διαφοράς που είχε πάρει, έφτασε στη νίκη με 77-73.

Μοναδικές προσφορές από την PRIME SPORTS για τον 3ο χρόνο λειτουργίας.


Η PRIME SPORTS μπαίνοντας στον 3ο χρόνο λειτουργίας της θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη σας προσφέροντας σε όλους σας τα πρώτα 2000 σετ προπόνησης/double face παραγωγή σε μοναδική τιμή από σήμερα και μέχρι τις 31 Αυγούστου. 🏀🔝⛹️‍♀️⛹️‍♂️

Δείτε ζωντανά στις 14:00 τον αγώνα Ελλάδα-Ουκρανία για τις θέσεις 13-16 για το Ευρωπαϊκό Εφήβων


Δείτε ζωντανά στις 16:45 τον αγώνα Λιθουανία-Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)


Γερεουδάκης Γιάννης: «Μεγάλο ματς με Λιθουανία»


Ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι δίνει σήμερα (16.45) η Εθνική Νεανίδων με αντίπαλο τη Λιθουανία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας που διεξάγεται στην Αυστρία.

Τα χθεσινά αποτελέσματα και το σημερινό Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Εφήβων


Η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία για τις θέσεις 13-16 στο Ευρωπαϊκό Εφήβων που διεξάγεται στην Λετονία.

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ : Στη Σκιάθο για φιλικούς αγώνες τα τμήματα Παίδων-Εφήβων


Στη Σκιάθο για φιλικούς αγώνες θα ταξιδέψει ομάδα Παίδων και Εφήβων του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ το διήμερο 8-9 Αυγούστου, ολοκληρώνοντας τη μεταβατική περίοδο προπονήσεων.