Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Μοναδική απουσία ο Μανωλόπουλος για τα Τρίκαλα BC Aries


Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή των Τρικάλων BC Aries εν’ όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Δημοτικό κλειστό του Μουζακίου και εν συνεχεία αναχώρησαν για την Αθήνα.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ 1987-2017


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια ζωής, τριάντα χρόνια προσφοράς , τριάντα χρόνια διαπαιδαγώγησης των νέων της περιοχής μας. Το 1987 , την εποχή που ο Γκάλης και ο Γιαννάκης ξεσήκωναν με τις ικανότητές τους το Πανελλήνιο, μια παρέα νέων είχε την ιδέα της δημιουργίας του Γ.Σ.Σ. , με κύρια δραστηριότητα το μπάσκετ, αλλά και τον στίβο όπου κατά καιρούς ανέδειξε αξιόλογους αθλητές.

Ο Χρήστος Μυριούνης μιλά για τον αγώνα του Αγρινίου με τον Ερμή Αγιάς


Έκοψαν την πίτα τους οι Δαναοί (φώτο)


Στην «Παλιά Ιστορία» το ανδρικό τμήμα της ομάδας των Δαναών Τρικάλων πραγματοποίησε την κοπή της πίτας με τις ευχές να πάνε όλα κατ΄ευχήν το 2017.

Ο σύλλογος των Δαναών συνεχίζει την δραστηριότητά του στο άθλημα του μπάσκετ και με μεθοδική δουλειά στα τμήματα της ακαδημίας από τα οποία αρκετά παιδιά αγωνίζονται ήδη στην ανδρική ομάδα και στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Λογοδότης-Μαργαριτόπουλος-Τσαπράζης στο Κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 16:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β' θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των καλαθοσφαιριστών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΣΚΑΘ ΑΠΟ 11/02 ΕΩΣ 15/02/2017

 

 

Πανέτοιμη η ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Χολαργό- Δηλώσεις Σαριμπαλίδη


"Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για το παιχνίδι με τον HolargosBC"

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, η ομάδα της ΑΕΛ δίνει αύριο Σάββατο (17:00) στο κλειστό της Νεάπολης, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο το σύνολο του Χολαργού, έχοντας προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη την τρέχουσα εβδομάδα. Πέρα από τους μικροτραυματισμούς που καταγράφηκαν και που ξεπεράστηκαν πλήρως, και ο Γιάννης Παπαχρήστος είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του αύριο στην ΑΕΛ.

Κατσαφούρης Σπύρος Πρόεδρος ΑΕΒΔ : Απάντηση στις συκοφαντικές δηλώσεις ΔΕ Ολυμπιακού Βόλου


Προς απάντηση συκοφαντικών δηλώσεων που αφορούσαν τη Διοίκηση της Α.Ε.Β.Δ. από την πλευρά της Διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού Βόλου στο blog του συλλόγου και αναδημοσιεύσεων από μέσα μαζικής ενημέρωσης, τονίζουμε τα εξής:
Οι αναλήθειες και οι προσβολές που γράφτηκαν για την ομάδα μας και τον προπονητή της για αρχή είναι αιτία να σας σύρουμε βάσει νόμων στα δικαστήρια, αλλά δε θα θέλαμε να δώσουμε άλλη έκταση στα γεγονότα. Άλλωστε όλους μας, μας κρίνει το αποτέλεσμα, η προσφορά και η ιστορία !

Πάρις Λότφι - Προπονητής Καλαθοσφαίρισης: Απάντηση στις συκοφαντικές δηλώσεις της ΔΕ Ολυμπιακού Βόλου


Με έκπληξη παρακολούθησα την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύματα-καταγγελίες της Δ.Ε. του Ολυμπιακού Βόλου που προσπάθησαν μάταια να δημιουργήσουν μια αρνητική εικόνα γύρω από το πρόσωπο μου με δηλώσεις ειρωνικές, προσβολές και ύβρεις που ξεπερνούν κάθε ίχνος ηθικής.
Καταρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρχε παραχώρηση ώρας στο ΕΑΚ από τον σύλλογο της ΑΕΒΔ προς την Ολύμπια αλλά επρόκειτο για προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δυο τμημάτων για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Παναθηναϊκός - Μπάμπεργκ 81-72

Παναθηναϊκός - Μπάμπεργκ ......81-72
Τα δεκάλεπτα: 27-19, 42-41, 62-54, 81-72.
Παναθηναϊκός: (Πασκουάλ)Σίνγκλετον 17 (4), Νίκολς, Ρίβερς 4, Τζέιμς 15 (2), Παππάς 8, Φελντέιν 16 (4), Γκάμπριελ 5 (1), Τζεντίλε, Μπουρούσης 16 (1), Καλάθης.
Μπάμπεργκ: (Τρινκιέρι)Κοζέρ 5 (1), Μέλι 2, Ζήσης 10 (2), Τάις 18 (3), Λο 2, Στρέλνιεκς 5 (1), Βερεμεένκο 2, Μίλερ 11 (2), ΜακΝιλ, Χέκμαν 6 (2), Ραντόσεβιτς 11.

Τα Highlights του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπάμπεργκ 81-72