Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Λάρισα ΚΑΕ: «Θέλετε η όχι μια ομάδα που έδωσε στο πρωτάθλημα διαφορετικό ήθος και τόνο;»


Μετά το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ  που οδηγεί στην διαταγή αποβολής της Λάρισας από την Basket League, η ομάδα της Λάρισας σε ανακοίνωσή της  αναφέρει:

¨ΜΠΑΜ¨με Μιχάλη Πολίτη από τον Γ.Σ.Αλμυρού.


Στην πρώτη της μεταγραφή και μάλιστα εντυπωσιακή, για την σεζόν 2019-20 προχώρησε η ομάδα του Γ.Σ.Αλμυρού που ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Μιχάλη Πολίτη.

Στην Trikala F.B.A ο Δημήτρης Γουλιώτης.


Η Trikala F.B.A , ανακοίνωσε την μεταγραφή του Δημήτρη Γουλιώτη από τον ΑΟΤ.

ΕΑΑ: Εκτός Basket League η ΚΑΕ Λάρισα

Νέο σοκ προκαλεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην Basket League, αφού μετά την διαταγή της για αποβολή του Ιωνικού, σήμερα έστειλε στον ΕΣΑΚΕ το ίδιο ακριβώς χαρτί και για την Λάρισα!

Σταθάκος Δ. και Κουκούλης στον Ηρακλή Χάλκης.

Η Διοίκηση της ομάδας του Ηρακλή  Χάλκης ανακοίνωσε την μεταγραφή του Δημήτρη Σταθάκου και του Μάριου Κουκούλη από ΑΕΛ και Αρμένιο αντίστοιχα.

Προσθήκη με μέλλον στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με Βλασσοπούλου..

 Άλλη μια σημαντική προσθήκη έκανε στο έμψυχο δυναμικό της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού απέκτησε από τον Γ.Σ. Σκιάθου την 16χρονη ταλαντούχα πλέι-μέηκερ Γεωργία Βλασσοπούλου.

Πρώτη μεταγραφή για τον ΑΟΤ ο Αριστοτέλης Πελίγκος - Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.


Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, ανακοινωσε την πρώτη μεταγραφή για την ενίσχυση του ρόστερ , ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.