Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Λετονία – Ελλάδα 55-51 για το European Challenger U16 (Φώτο)

 Σε έναν αγώνα ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 55-51 από τη Λετονία στην 4η αγωνιστική του European Challenger U16. Αύριο η Ελλάδα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Φινλανδία στις 20.30, στην τελευταία μέρα του τουρνουά.

Τελευταίο τζάμπολ στην Ευρώπη για τον διεθνή διαιτητή Χαράλαμπο Καρακατσούνη. (Φώτο)

Ο Βολιώτης διεθνής διαιτητής μπάσκετ Χαράλαμπος Καρακατσούνης ορίστηκε από την FIBA να σφυρίξει στο European Challenger U16  .

Επιστροφή στα "παρκέ" για την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ


Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 𝟏𝟖/𝟎𝟖/𝟐𝟎𝟐𝟏 και ώρα 𝟏𝟖.𝟎𝟎 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σενάρια ανόδου για ομάδες της Θεσσαλίας σε Β΄και Γ΄Εθνική - Τι θα γίνει σε Α1 ΕΣΚΑΘ.

Σύμφωνα με τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν , υπάρχει σχέδιο αλλαγών κι ανακατανομών στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ , τα οποία θα φέρουν αλλαγές όχι μόνο στις Εθνικές κατηγορίες αλλά και στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις από την Νίκη Βόλου.

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας  με ακόμα 3 παίκτες από το περσινό ρόστερ, και  συγκεκριμένα των  Άρη Βερτζάγια , Στέφανο Διγενή και Γεράσιμο Δελεντζέ.

Η στελέχωση του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων

Στο πλαίσιο της οργάνωσης για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ ο Αίολος – Γόμφοι Τρικάλων ανακοίνωσε την στελέχωση σε σημαντικές θέσεις της ομάδας.

Ζωντανά στις 17:30 ο αγώνας Λετονία-Ελλάδα ( FIBA Challenger U16 Women)

Κλήση για προετοιμασία των Εθνικών ομάδων 3Χ3 U23

Η Εθνική Ομάδα 3Χ3 U23 θα πάρει μέρος στο Νations League που θα διεξαχθεί 20-22 Αυγούστου στο Βουκουρέστι.

Eκτός European Challenger λόγω κρουσμάτων η Εθνική Παίδων.

Η Εθνική Παίδων δεν θα ταξιδέψει στα Σκόπια για το European Challenger U16. Η αιτία είναι τα κρούσματα COVID 19 στην ομάδα, με αποτέλεσμα αυτή να πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα.