Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Λαρεντζάκης στη θέση του Ντόρσει στην Εθνική Ανδρών


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κλήθηκε από τον Κώστα Μίσσα στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στη θέση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δήλωσε αδυναμία να πάρει μέρος σε αυτή.

Ανανέωσε και ο Γιώργος Πάσχος με Κεραυνό (Φώτο)


Η ανακοίνωση:
"Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ο Γιώργος Πάσχος ανανέωσε με την ομάδα μας!!!

Ίωνας Βόλου: Σε κυκλοφορία οι κάρτες διάρκειας

 

Ο Α.Σ. ΒΟΛΟΥ ΙΩΝΑΣ στα πλαίσια της οικονομικής του ενίσχυσης, εξέδωσε κάρτα διάρκειας για τους φίλους του, γνωρίζοντας ότι η οικογένεια του ΙΩΝΑ ,

Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσεϊ η Εθνική Ανδρών


Χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσει θα γίνει η φετινή προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών αφού ένας τραυματισμός στον αστράγαλο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και δεν θα του επιτρέψει να είναι παρών όπως επιθυμούσε.

Σταδιακή μείωση των ομάδων της Basket League


Ημέρα εξελίξεων και αλλαγών είναι η σημερινή για το ελληνικό μπάσκετ σε συλλογικό επίπεδο, μιας και μπορεί να μην προχώρησε η σκέψη περί αύξησης των μη κοινοτικών στις ομάδες, όμως προχωρούν νέες αλλαγές στο πρωτάθλημα.

Ανανέωσε με Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας ο Γιώργος Μπίζιος.


Συνεχίζει και την νέα χρονιά ο Γιώργος Μπίζιος στον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας.

Τα “highlights”του αγώνα U-20 Γερμανία-Ελλάδα 77-86


Μπήκαν και οι ομάδες της Β´Εθνικής στην κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας(Προκήρυξη)

Η Ε.Ο.Κ αποφάσισε να συμπεριλάβει εκτός τις ομάδες Α1 και Α2 και της ομάδες της Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο θεσμό του Κυπέλλου για την σεζόν 2017-18.

Ήττα από την Ιταλία για την Εθνική Εφήβων με 59-53


Την ήττα με 59-53 γνώρισε η Εθνική Εφήβων από την οικοδέσποινα Ιταλία σε φιλικό που έγινε στην πόλη Καμπομπάσο.

Ανανέωσε στον Αστέρα ο Λάμπρος Σκούμας.


Ακόμα μια σημαντική ανανέωση. Ο δυναμικός γκαρντ Λάμπρος Σκούμας ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά και θα συνεχίσει να προσφέρει στην ανδρική ομάδα του συλλόγου!!!

Παρουσίαση Νάσου Περρωτή στον Γ.Σ Χαρίλαο Τρικούπη


Ετοιμάζεται «σύμπραξη» Γυμναστικού - Πανελλήνιου


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, η ομάδα της Κυψέλης, μπορεί ν’ αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, ετοιμάζεται όμως να «συμπράξει» με τον ΓΣΛ με τους δύο συλλόγους να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Και τώρα ξεκινάει το ντόμινο.

Ακομα μια νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών κέρδισε και την Γερμανία με 86-77 - Δηλώσεις Παπαθεοδώρου, Χαραλαμπόπουλου, Λούντζη


Ο ορισμός ενός δυνατού αγώνα έγινε ανάμεσα στη Γερμανία και στην Ελλάδα με την ελληνική ομάδα να φτάνει στη νίκη με 86-77 και να φτάσει στο 3-0 στην Α’ Φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών,