Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Με κέφι και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ολυμπιάδας Λάρισας (Φώτο)


Έκοψε το Σάββατο 1/2 την ετήσια βασιλόπιτα η Ολυμπιάδα Λάρισας , σε μια όμορφη εκδήλωση για γονείς και παιδιά στο καφέ Τραμπάλα.

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Α.Ο.ΦΟΙΒΟΣ (φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο κτήμα Δριστέλλα η εκδήλωση για την από κοινού κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας των σωματείων Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης (ποδοσφαιρική ομάδα) και ο Α.Ο.Φοίβος Γιάννουλης (Μπάσκετ & Βόλεϊ) που ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια δεύτερη φορά σε ένα κλίμα συνεργασίας και σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση.

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αιόλου για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου


Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ του Αίολου Τρικάλων δίνει την δική του απάντηση για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου αλλά και για τις δηλώσεις που ακολούθησαν . (Δείτε εδώ και εδώ )

Συνεχίζει στην 1η πεντάδα στις τάπες ο Καλλές του ΑΣΚ - Ο Νίκος Κόκκαλης MVP της αγωνιστικής στην Α2 .

Ο Νίκος Κόκκαλης είναι ο MVP της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Ο Τρίτωνας πήρε τη νίκη από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων εκτός έδρας με 89-74 με τον Κόκκαλη να μετρά 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 15 κερδισμένα φάουλ! 

MVP της αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών η Κάιλα Γκόρντον

H Κάιλα Γκόρντον στο ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου αναδείχθηκε MVP της 15ης Αγωνιστικής. Στο παιχνίδι απέναντι στα Μελίσσια είχε 18 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και 32 στο σύστημα αξιολόγησης.

Τα camp 3X3 σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα

Μια πρώτη και ολοκληρωμένη.. γεύση από τα τουρνουά 3Χ3 πήραν παιδιά, αλλά και διαιτητές - γραμματεία στη Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα στα camp που διοργανώθηκαν στις δύο πόλεις. Η ενημέρωση που έγινε αφορούσε και τη θεωρία και την πράξη.

Η κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου γυναικών που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Μαρτίου με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 16.30 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής παγκορασίδων


Παρακαλούνται  οι παρακάτω  αθλήτριες να βρίσκονται την Τετάρτη 05/02 και ώρα 16.30 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας 2 για προπόνηση του κλιμακίου παγκορασίδων Βορρά (γεννημένες 2005-2006):

ΑΕΤ - Φούντας 70-85 (Εφηβικό Τρικάλων).

Για το εφηβικό πρωτάθλημα Τρικάλων, η ομάδα του  Trikala  FBA , επικράτησε  σ΄ένα όμορφο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική ,  της ΑΕΤ με 70-85 .

Καλαμπάκα-Φαλώρεια 58-72 (Εφηβικό Τρικάλων).

Η Φαλώρεια ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο δεκάλεπτο ,  επικράτησε της Καλαμπάκας με σκορ 58-72 και έκανε το 5 στα 5  στο εφηβικό πρωτάθλημα Τρικάλων.

Κεραυνός - Κρόνος Τυρνάβου 94-37 (Παιδικό Λάρισας)

Ο Κεραυνός έκανε το 10 στα 10, επικρατώντας στο κλειστό του ΕΑΚΛ , του Κρόνου Τυρναβου με 94-37, για τον πρώτο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος Λάρισας.

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (1/2/2020)

Για το πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας KSD - Α.Ε.Ψυχικού 79-55 (Α2 Εθνική)


Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Λάρισα - Ιωνικός Νικαίας


Τα Φύλλα αγώνα Β' ΕΣΚΑΘ (1ος Όμιλος) 2/2/2020


Αναλυτικά οι αγώνες:

Τα Φύλλα αγώνα Β' ΕΣΚΑΘ (2ος Όμιλος) 2/2/2020


Αναλυτικά οι αγώνες:

Γ.Σ.Αλμυρού - Γ.Σ.Βόλου Γ΄ 53-31 (παιδικό Μαγνησίας)

Σε έναν όμορφο  αγώνα οι Παίδες του Αλμυρού πήραν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Γ.Σ.Βόλου Γ΄ με 53-31, για την 9η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Μαγνησίας (Β΄όμιλος) της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

5η νίκη για τους παίδες της Ανόρθωσης

Οι παίδες της Ανόρθωσης πέτυχαν τη πέμπτη τους νίκη (στις εφτά πρώτες αγωνιστικές) στο παιδικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ.