Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Συνεχίζει στις ακαδημίες του Αίολου ο Σούλης Φόρος.



Με ανακοίνωσή του ο Αίολος Τρικάλων ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασία με τον προπονητή  Σούλη Φόρο για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16(φώτο)


Η Εθνική Παίδων έκανε την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 στο Ούντινε. Επικράτησε της Βοσνίας Ερζεγοβίνης 77-43. Αύριο (11/8, 15.15, youtube.com/fiba) θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη ζωντανά στις 17:30 για το Ευρωπαϊκό Παίδων


12ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Αγιοκάμπου


Όπως τα τελευταία 11 χρονιά,  έτσι και φέτος, τo τουρνουά μπάσκετ 3on3 Aγιοκάμπου, που αποτελεί πλέον καλοκαιρινό θεσμό για την περιοχή, θα διεξαχθεί από 16 έως και 18 Αυγούστου 2019  στο γήπεδο της Σωτηρίτσας.

Προώθηση στην ανδρική των Δαναών του ταλαντούχου Στέλιου Μοσχόπουλου


Στα πλαίσια της προώθησης νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής, στην ανδρική ομάδα των Δαναών της νέας σεζόν , θα βρίσκεται και ο 16χρονος ταλαντούχος  Στέλιος Μοσχόπουλος.

Για δεύτερη χρονιά στο τεχνικό τιμ του Α.Σ.Κ. ο Γιάννης Μίσσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μίσσα.

Στον Φίλιππο Βέροιας ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος


Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Φιλιππόπουλου για την αγωνιστική σαιζόν 2019-20.

Ηττα στο τουρνουά της Γκουαδαλαχάρα για την Εθνική Παγκορασίδων U14


Η Εθνική Παγκορασίδων U14 γνώρισε την ήττα με 62-27 σε τουρνουά στην Γκουαδαλαχάρα από την κόκκινη ομάδα της Ισπανίας. Αύριο στις 21.00 θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

Εύκολα την Ουγγαρία 83-59 η Εθνική Ανδρών. Δηλώσεις Σκουρτόπουλου, Λαρεντζάκη, Παπαγιάννη (Φώτο)


Χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, η Εθνική Ανδρών επικράτησε 83-59 της Ουγγαρίας στην πρώτη μέρα το τουρνουά Aegean που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης.