Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τα Highlights του αγώνα Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-76 (Euroleague)


Άρης – Νίμπουρκ 65-71 για το Basketball Champions League


Μετά από ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από μεγάλα σερί, ο Άρης υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα από τη Νίμπουργκ στο «Nick Galis Hall» για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League με 65-71.

Τα Highlights του αγώνα Άρης – Νίμπουρκ 65-71 (Basketball Champions League)


Βράβευση Χρήστου Δροσόπουλου από τον Ίωνα


Ο Ίωνας συνέχισε τις βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του και έτσι στον αγώνα της ομάδας με τον Γ.Σ. Αλμυρού το περασμένο Σάββατο  βράβευσε και τον Χρήστο Δροσόπουλο .

Φωτορεπορτάζ από τη φιλική αναμέτρηση των ομαδων μίνι Απόλλων Καρδίτσας - Ολυμπιακός Καρδιτσας

ΑΕΛ: Mε τις γνωστές απουσίες κόντρα στην Δόξα Λευκάδας - Κατσαρές: «Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»


Ακόμη ένα δύσκολο ματς για την ΑΕΛ που την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης την Δόξα Λευκάδας, αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική ημέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Το ματς θα αρχίσει στις 5 μμ.


Αίολος 1 - Δαναοί 105-22 (Παιδικό Τρικάλων)


Αίολος 1 - Δαναοί .................105-22
Δεκάλεπτα:28-06 , 48-16, 79-20, 105-22
Αίολος Α'( Παπαδημητρίου)Μαλακασιώτης , Σπάθης , Μπακάλης Μ, Κατσαδούρος , Μοσχόπουλος , Πάσχος , Πουλιανίτης , Ραβονίκου, Δεληγιώργης , Μπακάλης Γ, Ντόβας , Παναγιώτου.
Δαναοί (Κωτουλας): Μπαζιάνας , Σδράκας, Καρατζάς, Πατσιάς , Μαραγκός ,Τσιρογιάννη , Ζιώγας , Νταλιάνης, Τραπότσης , Τάλαρος , Ζαούστος

Αποτελέσματα αγώνων Παιδικού Τρικάλων


Αποτελέσματα
ΦΟΥΝΤΑΣ 2 - ΓΟΜΦΟΙ ...........................57-52
ΑΙΟΛΟΣ  Α΄- ΔΑΝΑΟΙ..............................105-22


Συνεχίζει στην 2η θέση των σκόρερ της Α1 Εθνικής Γυναικών η Άντριους του Ολυμπιακού Βόλου


Μετά και την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής  η Άντριους με τους 15 πόντους που πέτυχε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, συνέχισε να βρίσκεται  στην δεύτερη θέση των σκόρερ στην  Α1 Εθνική Γυναικών κυνηγώντας  την Ντιέντρικ που βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Οι πρώτες 10 σκόρερ του ομίλου Βορρά της Α2' Εθνικής Γυναικών (10η Αγωνιστική)


Μετά την 10η αγωνιστική οι πρώτες σε πόντους της Α2 Εθνικής Γυναικών (βορράς)  είναι οι εξής:

Στην 1η θέση των σκόρερ στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ' Εθνικής ο Φούντας Γιώργος των ΙκάρωνΤρικάλων (10η Αγωνιστική)


Η 10η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και την πρώτη θέση στους σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά συνεχίζει να καταλαμβάνει  ο Φούντας Γ. των Ικάρων Τρικάλων

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Πανέτοιμος και αποφασισμένος για τη νίκη στο ματς της Τετάρτης με τον Αμύντα


Νίκη και μόνο νίκη θέλει την Τετάρτη ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται στις 4 μ.μ. στο κλειστό τον Αμύντα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών. Η Α2 έχει πλήρες πρόγραμμα την Τετάρτη με τη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής, ενώ μετά το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών.

Στην 1η θέση των σκόρερ στον όμιλο του Βορρά της Β' Εθνικής ξαναπέρασε ο Αναγνωστόπουλος Γ. του Γ.Σ.Φαρσάλων (11η Αγωνιστική)


Η 11η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Β' Εθνική , με τον Αναγνωστόπουλο του Γ.Σ.Φαρσάλων να ξαναπαιρνει την 1η θέση των σκόρερ στον όμιλο του Βορρά από τον Κακιούζη (Ίκαροι Σερρών)

Στην 3η θέση των σκόρερ της Α2' Εθνικής ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


Μετά και την 10η αγωνιστική στην Α2' Εθνική στην πρώτη θέση των σκόρερ  πέρασε ο Κλαρκ Περιστερίου με τους 32 πόντους που πέτυχε απέναντι στο Χολαργό, ενώ στην δεύτερη  θέση βρίσκετε ο Κυρίτσης του Δούκα και στην τρίτη ο Τζόρτζεβιτς του ΑΣ Καρδίτσας.