Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ο Καρδιτσιώτης Θωμάς Ζευγαράς στο Jordan Classics 2017


Ο Καρδιτσιώτης Θωμάς Ζευγαράς παίχτης του Απόλλωνα Καρδίτσας  μέχρι να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2015, θα εκπροσωπήσει τους "Ερυθρόλευκους" και την Ελλάδα στο Jordan Classics 2017 που θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη και παίρνουν μέρος οι κορυφαίοι της Ευρώπης και όχι μόνο, περίπου 10 χρόνια μετά τον Ζήση Σαρικόπουλο. 

Ακυρώνεται η προπόνηση του κλιμακίου Βορρά κορασίδων


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι , η προπόνηση του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Κορασίδων που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β’ ακυρώνεται.

Σούλης και Λογοδότης στα κλιμάκια Βορρά Παίδων, Παμπαίδων


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 15:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β' θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των καλαθοσφαιριστών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων.

Στο Μεσολόγγι από 28/6 έως 2/7 η Τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων


Υπό τη διοργάνωση του Δήμου Μεσολογγίου θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017, η Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Παίδων.

Με επιστολή προς τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέφρασε δια των εκπροσώπων της ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου στο αίτημα φιλοξενίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, απευθύνοντας παράλληλα ευχές για κάθε επιτυχία στη διοργάνωση.

Πηγή: http://agriniovoice.gr