Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Ορισμοί Διαιτητών της "Betshop Basket League"


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, είναι:

Κολοσσός Ρ.-Λαύριο 80-72 (Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών)


Ο Κολοσσός Ρόδου έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Οι Ροδίτες επικράτησαν 80-72 του Λαυρίου εντός έδρας και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός-Χολαργός (4/10).

Αλλαγές σε επτά κανονισμούς από την Ευρωλίγκα.


Αλλαγές σε επτά κανονισμούς της ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα διαφοροποιώντας πλέον του παιχνίδι της και φέρνοντας το πιο κοντά στα πρότυπα του NBA, ενώ εναρμονίζεται στους κανονισμούς της FIBA.

Οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (Β' Φάση)


Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών έχουν ως εξής:

Το πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Γυναικών (Α’ φάση , 2ος όμιλος)


Το πρόγραμμα της Α΄φάσης της 2ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Κυπέλλου Γυναικών έχει ως εξής:

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ :Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα με Κόροιβο Αμαλιάδας.


Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής Ανδρών. Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, μετά την περυσινή παρθενική σεζόν στο πρωτάθλημα, με περισσότερη εμπειρία αλλά και διάθεση, ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ : Μπάσκετ στο "Παλέρμο" με τους μαθητές των 5ου και 16ου Δημοτικών Σχολείων


Στο αθλητικό κέντρο "Παλέρμο" βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 5ου και του 16ου Δημοτικών Σχολείων Καρδίτσας.

Αλλαγές ώρας σε παιχνίδια Α2 Εθνικής Ανδρών και Γυναικών


Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΣ Αρης για το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 14.00, θα διεξάγονται ώρα 12.00 εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα.

Προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστών Νομού Τρικάλων.


Στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/10/2018 και ώρα 08:40 συγκεντρωτική προπόνηση-επιλογή καλαθοσφαιριστών που γεννήθηκαν το 2005 από σωματεία μόνο του Νομού Τρικάλων.

Ο Αγιασμός του Αιολικού Βόλου. (φωτορεπορτάζ)


Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12π.μ. στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας  πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Αιολικού Βόλου παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας, των μελών και πολλών φίλων.

Τελέστηκε ο Αγιασμός στους Τιτάνες Παλαμά. (φώτο)


Με ελπίδα, όρεξη και όνειρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/9 ο αγιασμός του Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ στο κλειστό γυμναστήριο για όλα τα τμήματα του συλλόγου με τους νεαρότερους αθλητές μέχρι τους μεγαλύτερους, τους προπονητές καθώς και γονείς αυτών, να δίνουν το παρών στις ευλογίες του πάτερ Μιχάλη Καρμίρη για τη νέα αγωνιστική χρονιά.