Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ζευγάρωσαν τις νίκες οι γυναίκες της Νίκης Βόλου στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική

Συνέχεια στις νίκες για τα Κορίτσια  των Γαλανάκη-Συλεόπουλου που επικράτησαν του ΑΣ Καβάλας «Οι Πάνθηρες» με 36-60 για την 2η ημέρα του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 2ης ημέρας ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών (2ος Ομιλος)


Τα αποτελέσματα των αγώνων της δεύτερης ημέρας , του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (2ος Ομιλος) που διεξηχθεί στο κλειστό της Νέαπολης Θεσσαλονίκης είναι τα  εξής:

Αήττητος ο Πανιώνιος επικράτησε με 57-88 του Ηρακλείου - (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Κώστα Μελέτη - Το πανόραμα της διοργάνωσης


Αήττητος συνεχίζει στο Πανελλήνιο Παίδων του Αγρινίου και ο Πανιώνιος που επικράτησε με 88-57 του Ηρακλείου στον τελευταίο σημερινό αγώνα.

Δείτε τον χθεσινό αγώνα Νίκη Βόλου -ΑΓΕ Πιερίας 78-39 για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική


Στον Ερμή Αγιάς και την νέα χρονιά ο Νταλός


Παίκτης του Ερμή Αγιάς θα είναι και την νέα χρονιά ο Δημήτρης Νταλός ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου η ανανέωση του συμβολαίου του.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Ηράκλειο-Πανιώνιος για το Πανελλήνιο Παίδων(2η Μέρα)


Media Day αύριο στο ΟΑΚΑ για την Εθνική Ανδρών


Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για τους αγώνες με το Ισραήλ και την Εσθονία εκτός έδρας, για το τρίτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Ζευγάρωσε τις νίκες ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 71-79 του Προμηθέα Πάτρας - (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Γιάννης Σιούτη


Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στο 45ο Πανελλήνιο Παίδων που συνεχίζεται στο Αγρίνιο και ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 79-71 του Προμηθέα Πάτρας στο ντέρμπι της δεύτερης ημέρας.

Ήττα από την Καλλιθέα Ρ. στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής τα «Φανάρια» του Θοδωρή Μάμμου (vid)


Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Θοδωρή Μάμμου την δευτερη ημέρα  του ειδικού πρωταθλήματος Ανόδου στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, που διεξάγεται στο ΚΓ «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι.

Αρίων Ξάνθης-ΔΕΚΑ 50-72 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Χατζηβρέττα


Εχοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων από την πρώτη περίοδο η ΔΕΚΑ επικράτησε με 72-50 του Αρίωνα Ξάνθης στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης μέρας του 45ου Πανελληνίου Παίδων στο Αγρίνιο.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Αρίων Ξάνθης-ΔΕΚΑ για το Πανελλήνιο Παίδων(2η Μέρα)


Ανανέωσε και ο Νίκος Φωκούλης με την ΕΑΛ.

Συνεχίζει και στην Α2 ΕΣΚΑΘ με την ΕΑΛ ο Νίκος Φωκούλης, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά.

Ανανέωσε με Μάγους ο Εφραίμ Μπέφα.

Με ανακοίνωσή τους οι  Μάγοι έκαναν γνωστή την συνέχιση της συνεργασίας με τον Εφραίμ Μπέφα, ο οποίος πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 356 πόντους με 11 τρίποντα.

Ευχές από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη στην Εθνική Ανδρών


Την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη δέχτηκε η Εθνική Ανδρών στην σημερινή (21/6) πρωινή της προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Αράπκουλες η τέταρτη μεταγραφή για τον Αστέρα Λάρισας


Νέα προσθήκη για τον Αστέρα Λάρισας που ανακοίνωσε την συνεργασία για 'ένα χρόνο με τον Γιάννη Αράπκουλε , που πέρυσι αγωνιζόταν στον Σπάρτακο.

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των Τιτάνων Παλαμά ο Αποστόλης Τριανταφύλλου


Ο Αποστόλης Τριανταφύλλου αποτελεί το νέο προπονητή των Τιτάνων Παλαμά, και θα κληθεί να οδηγήσει την Θεσσαλική ομάδα στην Γ’ Εθνική.

«Μπαμ» με Δημήτρη Σπανούλη o Σπάρτακος Λάρισας.


Ο Σπάρτακος Λάρισας ανέβασε τον πήχη των μεταγραφών , καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σπανούλη, προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Λαρισαίος Κώστας Σαριμπαλίδης η πρώτη μεταγραφή για τον Α.Σ.Κ.αρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας  έντυσε  στα «κυανόλευκα»τον Κώστα Σαριμπαλίδη , καθώς ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Λαρισαίο πλεϊμέικερ που πέρυσι αγωνιζόταν  στην ΑΕΛ.

Με το δεξί η Νικη Βόλου στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών


Άνετη επικράτηση  για τη Νίκη Βόλου που επιβλήθηκε της ΑΓΕ Πιερίας με 78-39 στον πρώτο αγώνα του  ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης  Θεσσαλονίκης.