Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Πρώτη μεταγραφή για τον Αετό Πλατυκάμπου ο Χρήστος Κρικώνης!


Την πρώτη μεταγραφή της χρονιάς για την ομάδα του Αετού Πλατυκάμπου ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου και  συγκεκριμένα την απόκτηση του Χρήστου Κρικώνη από τον Φοίβο.

Γεμίζουν την ρακέτα με Παναγιώτη Φιλιππόπουλο τα Φάρσαλα.

Συνεχίζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις ο Γ.Σ.Φαρσάλων , όπως σας είχαμε αναφέρει , συμφώνησε και με τον Παναγιώτη Φιλιππόπουλο , ο οποίος αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή μετά τους Σωτήρη Γκιουλέκα και Γιώργο Λεπενιώτη, Βασίλης Τσιώγκα και Απόστολου Αποστολίδη και θα βοηθήσει σημαντικά την «front line» της ομάδας.

Τροποποίηση Ειδικής Προκήρυξης Κυπέλλου Ανδρών


Μπορείτε να βρείτε την τροποποίηση της Ειδικής Προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών για την περίοδο 2018-29 στον εξής σύνδεσμο:

Κλήση για προετοιμασία στηυν Εθνική Παμπαίδων (U14)


Η Εθνική Παμπαίδων U14 θα συγκεντρωθεί στην Αταλάντη για την προετοιμασία της για το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία (9-11/8).

Επίσημα στη Β' και Γ' Εθνική αντίστοιχα Νίκη Βόλου - Α.Ο.Καλαμπάκας

H Ομοσπονδία μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ.  πήρε τις τελικές αποφάσεις και γνωστοποίησε  στην ομάδα της Νίκης Βόλου και του Α.Ο.Καλαμπάκας ότι μπορούν να πάρουν μέρος στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής και στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής αντίστοιχα.

Ανανέωσε με τον Αετό Πλατυκάμπου ο Θέμης Μαστοροδήμος


Την φανέλα του Αετού Πλατυκάμπου θα συνεχίσει να φορά ο Θέμης Μαστοροδήμος και στη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μια χρονιά.