Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

30 χρόνια στην κορυφή 14/6/1987 - 14/6/2017 (Δηλώσεις)


Σε μια εκδήλωση με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο, που συνέδεσε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, η ΕΟΚ σε συνεργασία με τη Nova βράβευσαν τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ του 1987, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από το σπουδαίο αυτό επίτευγμα.

Καλοκαιρινό Τουρνουά 3on3 από την Δήμητρα Ευξεινούπολης.


Καλοκαιρινό Τουρνουά 3on3 στο Κλειστό Γήπεδο Αλμυρού στις 24-25 Ιουνίου 2017 από την Δήμητρα Ευξεινούπολης.

H επίσημη φωτογράφιση της Εθνικής Γυναικών


Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ έχει μπει για τα καλά η Εθνική Γυναικών στην Πράγα. Πριν από την σημερινή πρώτη προπόνηση στο Κράλοβκα Αρίνα έγινε στο ξενοδοχείο η επίσημη φωτογράφιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για λογαριασμό της FΙΒΑ.

Νέος προπονητής στον Γ.Σ.Μουζακίου ο Γεώργιος Κουρμέτζας


Ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική αθλητική χρονιά, παίρνουμε δύναμη από τα όμορφα αποτελέσματα, την συμπαράσταση του κόσμου και τη συμμετοχή των αθλητών μικρών και μεγάλων.

Συνεχίζουμε με σχεδιασμό και οργάνωση για τη νέα χρονιά.

Παρουσιάζουμε το νέο προπονητή για την ομάδα Μπάσκετ, τον Γεώργιο Κουρμέτζα, που θα αναλάβει ταυτόχρονα και τις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

Φιλανθρωπικός αγώνας το Σάββατο 17 Ιουνίου στο κλειστό του Παλαμά.


Ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό παιχνίδι πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο 17 Ιουνίου στο κλειστό του Παλαμά.

Πρωταθλητής Αεροπορίας το 1ο ΚΕΠ (φώτο)


Στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena) διεξήχθη σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου ο Τελικός του Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), με αντιμέτωπες τις ομάδες του 1ου ΚΕΠ (Χορτιάτης Θεσ/νίκης) και της 116ΠΜ (Άραξος Αχαΐας). Οι δύο ομάδες διατηρούν μια μακρόχρονη παράδοση παρουσίας στον τελικό του θεσμού και τέθηκαν αντιμέτωπες για ακόμα μία χρονιά, με νικήτρια αυτή τη φορά την ομάδα του Χορτιάτη.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» του Α.Σ.Κ. στις Ασφάλειες Κολτσίδα


Τα γραφεία των Ασφαλειών Κολτσίδα, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Α.Σ.Καρδίτσας, συνοδεία μελών της διοίκησης.

Κύμα μεταγραφών και ανανεώσεων στον Α.Σ.ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ


Ο Ίωνας Βόλου έκλεισε με πολύ μεγάλη επιτυχία την περσινή χρονιά αφού κατόρθωσε σαν νεοφώτιστη ομάδα να κάνει εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το Δ.Σ του Ίωνα ευχαριστεί τους προπονητές Άγη Τζούμα και Γιάννη Ευθυμίου και όλους τους χορηγούς αλλά και τους φίλους της ομάδας για την στήριξη τους.

Βόμβα μεταγραφή από τον ΙΩΝΑ


Βόμβα μεταγραφή στον ΙΩΝΑ με την απόκτηση  του Νίκου Μαυροφώτη .

Ο Μαυροφώτης που  έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι με την Νίκη Βόλου πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ' Εθνική θα δώσει μεγάλη δύναμη κάτω από τα καλάθια στην ομάδα του Ίωνα καθώς η εμπειρία του στην συγκεκριμένη θέση είναι αδιαμφισβήτητη 

Η ομάδα του ΙΩΝΑ τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της και του εύχεται κάθε επιτυχία με την ομάδα .

Ανακοίνωσε Ίλτσογλου ο Ολυμπιακός Βόλου


Παίκτης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι για την επόμενη χρονιά ο Θόδωρος Ίλτσογλου .

Ο Ίλτσογλου είναι 31 ετών , αγωνίζεται στη θέση του play maker , έχει ύψος (1,83) ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Ανάληψης .

Μάγοι Τρικάλων: Αποχαιρέτησαν Πασσαλή-Φορτοτήρα-Γαβαλά


Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα χθες βράδυ έλαβε χώρα φιλικό μεταξύ των ομάδων Μάγοι 2017 και Μάγοι For Ever.

Ο Σύλλογος χαιρέτησε εκτός από τον Γιάννη Πασσαλή ακόμα δύο δικά του παιδιά τον Σωκράτη Φορτοτήρα και τον Νικήτα Γαβαλά και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην μπασκετική και επαγγελματική τους καριέρα.

Στην ΑΕΒΔιμηνίου ο Βασίλης Κοντάκης


Ο 39χρονος γκαρντ Βασίλης Κοντάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΒ Διμηνίου, με την οποία συμφώνησε.