Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ζωντανά την Κυριακή 5/7 στις 19:00 Κεραυνός-Αίολος (Τελικός Παίδων Θεσσαλίας)


Ζωντανά το Σάββατο 4/7 στις 18:00 Αμπελώνας-Αγριά (Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική)


Ζωντανά την Παρασκευή 3/7 στις 19:00 Σπάρτακος-Ολυμπιακός Βόλου (Τελικός Κορασίδων Θεσσαλίας)


Τέλος από τους Ικάρους Τρικάλων ο Γιάννης Μέξης


Από την στιγμή που βρέθηκε στην πόλη των Τρικάλων, ο Γιάννης Μέξης αποτέλεσε κομμάτι των Ικάρων.

Ανανεώσεων συνέχεια στην Ολύμπια με Γεωργία Μιχαηλίδου

Ακόμη μια ανανέωση για την Ολύμπια με την διοίκηση να εξασφαλίζει την συνεργασία με την Γεωργία Μιχαηλίδου για τη νέα σεζόν.

Στην ΑΕΒΔ ο Ορφέας Δραγατζίκης .


Συνέχεια  στις μεταγραφικές κινήσεις από την ΑΕΒΔ, που απέκτησε τον νεαρό ταλαντούχο Ορφέα Δραγατζίκη από τον Γ.Σ.Βόλου .

Πρώτη μεταγραφή για τον Αστέρα ο Αντώνης Παναγιώτου.

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αστέρας Λάρισας , που ενέταξε στο δυναμικό του τον Αντώνη Παναγιώτου από την Νίκαια 2012.

Μαζί για 3η σεζόν Κώστας Χατζής και Δαναοί. Οι πρώτες δηλώσεις του.

Άλλη μια ανανέωση αθλητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, για την ομάδα των Δαναών Τρικάλων .

Επιστροφή Κουτσομπόρη στην ΑΕΒΔ.


Η ΑΕΒΔ ανακοίνωσε την επιστροφή του Δήμου Κουτσομπόρη στην ομάδα. Τη σεζόν που τελείωσε ο Κουτσομπόρης αγωνιζόταν στην ομάδα του Γ.Σ.Βόλου.

Ανανέωσαν με Φίλιππο Περιστεριού και Λεύκιππο Ξάνθης οι Βολιώτες Τσινίκας - Στύλας


Η ΑΕΒΔ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε  καλή επιτυχία στον Γιάννη Τσινίκα και τον Ραφαήλ Στύλα ,  δυο "δικά" της παιδιά που ανανέωσαν αντίστοιχα με  Φίλιππο Περιστεριού και Λεύκιππο Ξάνθης.

Ορισμοί Κριτών -Διαιτητών ΕΣΚΑΘ (3-5/7/2020)

Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΚΑΘ οι Διαιτητές-Κριτές για το μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική και τους τελικούς Θεσσαλίας παίδων και κορασίδων.

Ανεβάζουν στροφές οι νεανίδες της Ολύμπια Λάρισας.

Συνεχίζεται  η σκληρή δουλειά για τις νεάνιδες του Πάρι Λότφι , που αψηφούν τη ζέστη και δουλεύουν στις προπονήσεις για να βρεθούν στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση εν όψει των προκριματικών του πανελληνίου πρωταθλήματος .

Πρώτη μεταγραφή ο Ελευθερίου για τον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»


Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοίνωσε την προσθήκη του Αλέξανδρου Ελευθερίου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Τον Θεσσαλικό τίτλο διεκδικούν οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά από μια έξοχη πορεία που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση για 5η  συνεχόμενη χρονιά του τίτλου (ρεκόρ στην κατηγορία κορασίδων στη Μαγνησία), η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, μετέχει αύριο Παρασκευή στις 7μ.μ. στα Φάρσαλα, στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ με αντίπαλο τον Σπάρτακο.