Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ο Ανδρέας Παπαθανασίου αναλαμβάνει το αντρικό του Α.Ο.Σουφλαρίων.


Ο Α.Ο.Σουφλαρίων ανακοίνωσε ότι ο Ανδρέας Παπαθανασίου θα είναι ο προπονητής του αντρικού τμήματος την νέα χρονιά , στην θέση του Άγγελου Καστώρη , ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Χρυσάνθη Μπενέκη..


Πρώτο βήμα για την Εθνική Νεανίδων, η οποία θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 16.30 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (5-14/7) που θα φιλοξενηθεί στα Σκόπια.

Στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν.2004) Ιωάννου - Τριανταφύλλου - Πρέκας


Καλούνται την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 16:30 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Β΄ οι παρακάτω αθλητές για προπόνηση του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2004):

Ανακατανομή Σωματείων Γ΄ Εθνικής Ανδρών (Στις 12/6 οι κληρώσεις)


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με το άρθρο 12 – παρ. Δ΄ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2018-2019 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα.

Δεσκάτη- Αίολος (Παμπαίδων Τρικάλων)


Σ΄ενα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο κλειστό της Δεσκάτης,  η τοπική ομάδα επικράτησε του Αίολου για το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑΘ.

Τα "ευχαριστώ" του πρώην βοηθού προπονητή της Νίκαιας 2012 Ευθύμιου Τίκα.

Μετά την λήξη της συνεργασίαες του με την ομάδα της  Νίκαιας 2012 , ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή  Ευθύμιος Τίκας, με επιστολή του ευχαριστεί τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για την συνεργασία που είχαν.

Μεταβατικές προπονήσεις για την ανδρική ομάδα των Δαναών.

Ξεκινούν μεταβατικές προπονήσεις για την ανδρική ομάδα των Δαναών στο κλειστό της Μπάρας. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου και θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Δευτέρα  από τις 7 μ.μ. έως τις 8.20 μ.μ. για διάστημα ενός μηνός.

Φοίβος: «Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση των αθλητών και των αθλητριών μας» - Συνεργασία με το Απολλώνειο Κέντρο.


Το Apolloneio Rehabilitation Center και το ερασιτεχνικό σωματείο μπάσκετ & βόλεϊ A.O. ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ανακοινώσαν την ανανέωση της συνεργασία τους για 3η αγωνιστική χρονιά.

Aνανέωσε με την Νικαια 2012 ο αρχηγός Ηλίας Κατσιλούλης.


Μετά από συνάντηση που είχαν ο αρχηγός της Νίκαιας 2012,  Ηλίας Κατσιλούλης, με τον πρόεδρο Δημήτρη Μπατάλα και τον προπονητή Γιώργο Μπελαλίδη και μέσα σε πολύ καλό κλίμα  αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους για όγδοη  χρονιά.