Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Στους "4" του κυπέλλου ο Γ.Σ.Αλμυρού με νίκη 69-52 επί του Αμπελώνα.

Σε ένα παιχνίδι , με πολύ πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες, , ο Γ.Σ.Αλμυρού επικράτησε του Γ.Σ.Αμπελώνα με 69-52 , καλύπτοντας την διαφορά των 9 πόντων (5-46) που είχε χάσει στον πρώτο αγώνα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για το final-4 του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Παραίτηση Γιάννη Τσίμα από προπονητής του Α Ο Τρίκαλα.

Παρελθόν από τον πάγκο του Α Ο Τρίκαλα αποτελεί μετά από 6 παιχνίδια στην Α1 ΕΣΚΑΘ,  ο  Γιάννης Τσίμας, ο οποίος παραιτήθηκε. Τη θέση του σαν υπηρεσιακός προπονητής θα εκτελεί  ο Αποστόλης Τσιμούρτος .

Αίολος Α΄ - Αίολος Β΄ 86-46 (παιδικό Τρικάλων) Βαθμολογία.

Σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Τρικάλων , ο Αίολος Α΄ επικράτησε του Αίολου Β΄με 84-46 και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον ιστορικό Απόλλωνα υποδέχεται το Σάββατο ο Α.Σ.Κ.


Ένα πολύ σημαντικό ματς έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας. Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ φιλοξενείται στην Καρδίτσα, αφού ο Απόλλων έχει διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, ενώ έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές.

Στον πρώτο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βικτόρια (23-28 Ιουνίου) η Εθνική Ανδρών


Στον όμιλο της Βικτόρια του Καναδά θα διεκδικήσει η Ελλάδα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ρικ Πιτίνο: «Ξέρουμε πως οι Έλληνες θα είναι δίπλα μας»


Η Εθνική Ανδρών θα αγωνιστεί στην πόλη Βικτόρια του Καναδά στο Προολυμπιακό Τουρνουά (23-28/6). Στη Βικτόρια θα διεκδικήσουν ακόμη την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο η οικοδέσποινα χώρα, η Τουρκία, η Κίνα, η Ουρουγουάη και η Τσεχία.

Προπόνηση για τα κλιμάκια Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2005 και 2006)


Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2006) έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 16.00.

Ούριος άνεμος για το μπάσκετ γυναικών στη Θεσσαλία

Η διεξαγωγή της πρώτης φάσης του προγράμματος Μπάσκετ για Κορίτσια στα Σχολεία στο Βόλο και τη Λάρισα έφερε στη Θεσσαλία κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αποτελούμενο από μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες τεχνικούς στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (26/11/2019)


Για το πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: