Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Βλασσόπουλος: «Σημαντικό να επιστρέψουν τα παιδιά στο γήπεδο»

Η Εθνική Εφήβων αποχαιρέτησε με ήττα το Τελ Αβίβ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, μίλησε για τη συνολική εμπειρία των αθλητών από το European Challenger.

Κακή εμφάνιση και ήττα από την Γαλλία για την Εθνική Εφήβων. (Φώτο)

Η Εθνική Εφήβων δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στο τελευταίο της παιχνίδι στο Ισραήλ. Στην 5η αγωνιστική του European Challenger U18 ηττήθκε από τη Γαλλία με 84-51 και ολοκλήρωσε το τουρνουά με 2-3.

Καρακατσούνης Χ.: «Τελευταίο μεγάλο τουρνουά της καριέρας μου στην Ευρώπη»

Το European Challenger κορασίδων U16 αποτελεί την τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα του Βολιώτη ρέφερι, Χαράλαμπου Καρακατσούνη, που είναι και ο  εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας στον Α΄ όμιλο στο Ελσίνκι.

Ζωντανά ΤΩΡΑ ο αγώνας Ελλάδα-Γαλλία (FIBA U18 MEN'S European Challenger 2021)

Ενισχύει τον ΑΟΤ ο Κυριάκος Μαυρικίου

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα , συνεχίζει τις συμφωνίες με αθλητές στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου, έτσι ώστε αυτό να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατό και πλήρες σε όλες τις θέσεις την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βλασσόπουλος: «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σε μια καλύτερη κατάσταση»

Η Εθνική Εφήβων δεν άντεξε απέναντι στο Ισραήλ. Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το Ισραήλ έχτισε διφήφιες διαφορές στο δεύτερο μισό και τελικά πήρε τη νίκη.

Ήττα από την οικοδέσποινα ομάδα του Ισραήλ για την Eθνική Εφήβων (Φώτο)

 

H Eθνική Εφήβων ηττήθηκε από το Ισραήλ με 70-81 την 4η αγωνιστική του European Challenger στο Τελ Αβίβ και βρίσκεται στο 2-2. Αύριο (8/8), τελευταία μέρα του τουρνουά, αντιμετωπίζει τη Γαλλία στις 17.00.