Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Και τώρα ο Κόροιβος για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD

Η νίκη απέναντι στο Αγρίνιο ήρθε το Σάββατο με αγχωτικό τρόπο, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει, καθώς ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD πέτυχε την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογικής κατάταξης.

Οι καλύτερες στιγμές από τον αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας - Α.Ο.Αγρινίου


Αίολος Α΄ - Φούντας 100-51 (παιδικό Τρικάλων) Βαθμολογία.

Σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Τρικάλων , ο Αίολος Α΄ επικράτησε , στο ντέρμπι των αήττητων , του Φούντα με 100-51 και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστριών Λάρισας. (Φώτο+vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του 10ου Γυμνασίου , προπόνηση για τη στελέχωση του κλιμακίου Λάρισας της ΕΣΚΑΘ  από τις περιφερειακές προπονήτριες Ν. Λάρισας  κ.κ Τάνια  Χαλιβέρα  και Μαρία  Κυριτσάκα .

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΣΚΑΘ από 11/1 έως 12/1/2020


Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΘ το πρόγραμμα των αγώνων από  11/1 εως 12/1/2020 που είναι το εξής:

Πρόγραμμα πρωταθλήματος μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας


Το  πρωτάθλημα μπάσκετ  εργαζομένων συνεχίζεται αυτή τη βδομάδα με τους αγώνες σε Α1 και Α2 κατηγορία  στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .

Φωτορεπορτάζ από το Τουρνουά Κορασίδων "Πέτρος Καπαγέρωφ"

Η Γκρέιβς MVP της αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με την Μπασάρα Γκρέιβς του Ολυμπιακού να αναδεικνύεται MVP της 11ης Αγωνιστικής, καθώς στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό είχε 22 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 38 στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Μανοϊλοβιτς MVP της 13ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών - Στην 1η πεντάδα στις τάπες ο Καλλές του ΑΣΚ

Ο MVP της 13ης αγωνιστικής έρχεται από την Ελευθερούπολη και δεν είναι άλλος από τον Νεμάνια Μανοϊλοβιτς. Είχε 28 πόντους, εννέα ριμπάουντ και επτά ασίστ, φτάνοντας στο 42 στο σύστημα αξιολόγησης στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ψυχικού με 83-68.