Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Νέο Δ.Σ. στο Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ"


Νέα διοίκηση με την συμμετοχή και νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ", προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Πρόταση του ΑΓΣ Ιωαννίνων για αλλαγές στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Εφήβων


Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, ως πρωταθλητής Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. 2019-20 στο εφηβικό πρωτάθλημα, καλείται να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για έξι ημέρες προκειμένου να συμμετάσχει στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Προπονητικό δίδυμο στην ΙΩΛΚΙΑ Ευτυχίδης και Φοινικόπουλος

Με προπονητικό δίδυμο θα πορευτεί  τη νέα η χρονιά η Ιωλκία , καθώς συμφώνησε με τους Γιάννη Ευτυχίδη και Θανάση Φοινικόπουλο.

Επιστροφή Γιώργου Γκαγκανάσιου στον Κεραυνό.

Μία σημαντική επιστροφή για την ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού , αφού ο Γιώργος Γκαγκανάσιος, ο οποίος τίμησε και παλιότερα τους "πράσινους"  επιστρέφει στον σύλλογο, με τις  δυο πλευρές να  οριστικοποιούν σήμερα το ‘deal’, που συζητήθηκε εκτενώς τις προηγούμενες ήμερες,  καθώς  κατέληξαν  σε οριστική συμφωνία.

Γ.Σ.Τυρνάβου : Σειρά τώρα έχουν οι γυναίκες !!!

Το καλαθοσφαιρικό τμήμα του Tirnavos BC ενημερώνει πως έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για τη δημιουργία γυναικείας  ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Μαζί για 5η σερί σεζόν Κωτούλας και Δαναοί (Φώτο)

Ο πολύπειρος σέντερ Κώστας Κωτούλας (2.02), θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα των Δαναών Τρικάλων στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και θα είναι η πέμπτη του συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα , με την οποία πλέον τον συνδέουν πολλά πράγματα.

Με Βασίλη Αναγνωστόπουλο στο τιμόνι ο Άδμητος.


Ύστερα από μία εκπληκτική σεζόν  ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος αφήνει την Ιωλκία, αφού συμφώνησε με την ομάδα του Βελεστίνου να κοουτσάρει τον Άδμητο την καινούργια χρονιά.

Τρίτη μεταγραφή για το Basketball Club Larissa ο Γιώργος Πάσχος.

To Basketball Club Larissa 2017 ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Γιώργου Πάσχου από την ομάδα του Σπάρτακου.

Πήρε Ξυντάρα και Τζιαχρή ο Ηρακλής Χάλκης


Το Ανδρικό τμήμα του Ηρακλής Χάλκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το σύνολο των παικτών που αγωνίστηκαν την περσινή χρονιά έκανε δύο πολύ σημαντικές προσθήκες.