Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωσε Κώστα Καλαμπάκα ο ΑΟΤ


Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Τρίκαλα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον τρικαλινό σέντερ Κώστα Καλαμπάκα.

Χωρίς Ντόρσεϊ η Εθνική Ανδρών


Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών, ευχαριστώντας για την πρόσκληση και εκφράζοντας την στενοχώρια του για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μαζί και την νέα χρονιά Ερμής Αγιάς Λάρισας και Δημήτρης Λόλας


Συνεχίζει τον σχεδιασμό της για την επόμενη αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Ερμή Αγιάς Λάρισας  και σήμερα συμφώνησε με τον Δημήτρη Λόλα να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να φορά τη φανέλα της.

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Σωτήρης Καλαπανίδας .


Ο Σωτήρης Καλαπανίδας μετά από μια μακρόχρονη πορεία στα γήπεδα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γ.Σ.Φαλάνης: Ο Γ. Βαφειάδης πρώτος προπονητής - Τριπλή προσθήκη με Πατούλια , Χατζηνίκο , Γουναρά - Ανανέωσε ο Αντώνης Γκουντελάκης στα τμήματα υποδομής

Ο Γ.Σ.Φαλάνης με ανακοίνωσή του εκανε γνωστη την έναρξη της  συνεργασίας με τον προπονητή Γ. Βαφειάδη και τους αθλητές Πατούλια Γιώργο , Χατζηνίκο Κωνσταντίνο και Γουναρά Κωνσταντίνο, αλλά και την ανανέωση με τον  Γκουντελάκη Αντώνη για τα τμήματα υποδομής.

Δημιουργία Ακαδημίας Μπάσκετ από τον Γ.Σ.Τυρνάβου.


Mε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του  Γ.Σ.Τυρνάβου , που υπογράφει ο πρόεδρός της Γιάννης Ευαγγέλου , αναφέρεται στην δημιουργία Ακαδημίας Μπάσκετ , τονίζοντας ότι «Σ’αυτό το νέο εγχείρημα σας θέλουμε όλους κοντά μας.»

Σημαντική ενίσχυση με Καραθανάση για την Ανόρθωση

Την πέμπτη της φετινή μεταγραφή ανακοίνωσε η Ν.Β.Α Ανόρθωση αφού απέκτησε τον ταλαντούχο νεαρό Γιώργο Καραθανάση.

Τελετή λήξης για τα τμήματα υποδομής της Αγριάς (Φώτο)


Επιτυχώς ολοκληρώθηκε  η πρώτη χρονιά λειτουργίας των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του AGRIA BC με τη διεξαγωγή εσωτερικού τουρνουά και διαγωνιστικών παιχνιδιών με τους αθλητές και τις αθλήτριες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρων στα τουρνουά «Aegean» και «Ακρόπολις Eurobank»

Η Εθνική Ανδρών έχει μπει ήδη στο δρόμο για την Κίνα και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών. Τα δύο πρώτα τουρνουά προετοιμασίας θα διεξαχθούν εντός συνόρων: Στο Ηράκλειο και στα Δύο Αοράκια το τουρνουά «Aegean», στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank».

Η 12άδα της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα - Αποκλείστηκαν Σιδηροηλίας, Βλάσιος, Φίλλιος


Οι αγώνες προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν και οι ομάδες μπαίνουν πλέον σιγά σιγά στη γραμμή εκκίνησης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που φιλοξενείται στο Βόλο από 27 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου.

Το ημερολόγιο των προγραμματισμένων δράσεων της Εθνικής Ανδρών

Σε συνέχεια της πρώτης ενημέρωσης που υπήρξε για την επαφή των μελών της Εθνικής Ανδρών με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, παρατίθενται λεπτομέρειες των προγραμματισμένων δράσεων.

Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο Βόλου από την Εθνική Εφήβων (Φώτο)


Η Εθνική Εφήβων είχε απογευματινή προπόνηση στο πρόγραμμά τους, αλλά έπαιξαν μπάσκετ με την καλύτερη ομάδα.