Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αποτελέσματα - Βαθμολογία ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών (2ος Ομιλος)


Τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης ημέρας , του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (2ος Ομιλος) που διεξηχθεί στο κλειστό της Νέαπολης Θεσσαλονίκης είναι τα  εξής:

Η Τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Παίδων


Οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του ΔΑΚ Αγρινίου. Τον λόγο έλαβε πρώτος ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος καλωσόρισε τις αποστολές και τόνισε ότι η πόλη ανέλαβε τη διοργάνωση επειδή αγαπάει τον αθλητισμό και τη νέα γενιά και παρέδωσε αναμνηστικά στους εκπροσώπους των ομάδων.

Πανιώνιος - Προμηθέας Πάτρας 74-72 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Μελέτη


Στο μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του 45ου Πανελληνίου Παίδων που άρχισε σήμερα στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος επιβλήθηκε ύστερα από συναρπαστικό αγώνα με 74-72 του Προμηθέα Πάτρας.

ΔΕΚΑ - Ηράκλειο 79-56 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Χατζηβρέττα

 Πρώτη επιτυχία στο 45ο Πανελλήνιο Παίδων που άρχισε σήμερα στο Αγρίνιο για τη ΔΕΚΑ καθώς επιβλήθηκε άνετα με 79-56 του Ηρακλείου.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου (φώτο)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου η εκδήλωση τελετής λήξης για τις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Με το δεξί μπήκαν στα μπαράζ ανόδου της Γ’ εθνικής τα «Φανάρια» του Θοδωρή Μάμμου (vid)


Με το …δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”του Λαρισαίου προπονητή Θοδωρή Μάμμου.

Κρόνος - Καλαμπάκα 41-37 (ΜίνιΤρικάλων)

Κρόνος - Καλαμπάκα.......41-27
Δεκάλεπτα: 13-8, 23-15, 35-28, 41-37.
Διαιτητής: Δημουλάς - Καλαμάρας.
Κρόνος (Πισμίσης)  Θεοδωσίου , Αργυρόπουλος Γ., Αργυρόπουλος Στ.,  Οικονόμου Ι., Τσιάρας, Οικονόμου Ορ., Χαβύλας
Καλαμπάκα  (Σπανός ) Τάμπας , Γκουτζαμάνης , Παπακώστας , Γκανταλής , Αθανασούλας , Παπατζιμόπουλος,  Πλιάγκας ,  Τσαγκρασούλης , Μπάνας , Δερεμενάρης  .

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Πολίτη στο Πανελλήνιο Παίδων


Με την έναρξη της τρίτης περιόδου του πρώτου αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και του Αρίωνα Ξάνθης για την τελική φάση του 45ου Πανελληνίου Παίδων στο Αγρίνιο και ενώ το ρολόι έδειχνε ακριβώς 17:00 κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Πολίτη, καθώς εκείνη την ώρα άρχιζε η κηδεία του στο κοιμητήριο της Καισαριανής.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα ΔΕΚΑ-Ηράκλειο για το Πανελλήνιο Παίδων


Παναθηναϊκός-Αρίων Ξάνθης 68-56 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Σιούτη


Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 68-56 του Αρίωνα Ξάνθης και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο 45ο Πανελλήνιο Παίδων που ξεκίνησε σήμερα στο Αγρίνιο.

Επιστροφή Θάνου Μπάρμπα στον Αστέρα Λάρισας.


Μετά τις προσθήκες του Τσιόκανη και  Παλάσκα , ο Αστέρας ανακοίνωσε και την επιστροφή στην ομάδα του Θάνου Μπάρμπα , που την περυσινή περίοδο άνηκε στην ομάδα του Σπάρτακου .

Να θυμίσουμε ότι  Θάνος Μπάρμπας πέρυσι τελείωσε την σεζόν με 170 πόντους και 29 τρίποντα .

Δείτε ζωντανά στις 16:00 τον αγώνα Παναθηναϊκός-Αρίων Ξάνθης για το Πανελλήνιο Παίδων

Για live score box πατήστε εδώ:
http://www.sportstats.gr/eokbasket/tournaments/gamedetails/id/22388

Επίσημη πρεμιέρα για την Εθνική Ανδρών


Επίσημη πρεμιέρα στις προπονήσεις έκανε σήμερα (20/6) η Εθνική Ανδρών εν όψει των εκτός έδρας προκριματικών αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου με το Ισραήλ (26/8) και την Εσθονία (2/7).


Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδα Ανδρών και Γυναικών 3Χ3 - Η φωτογράφιση των ομάδων


Η Εθνική Ομάδα Ανδρών και Γυναικών 3Χ3 έχει αρχίσει την προετοιμασία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι 14-16 Σεπτεμβρίου.

Ζωντανή μετάδοση και στατιστική κάλυψη όλων των αγώνων του Πανελλήνιου Παίδων


Η τελική φάση του 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που φιλοξενείται στο ΔΑΚ Αγρινίου από σήμερα μέχρι και τις 24 Ιουνίου. Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται σε Live Streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπου και θα παραμένουν διαθέσιμοι για το κοινό μετά την ολοκλήρωσή τους.

Τελετή λήξης του BC VOLOS παρουσία του Αργύρη Καμπούρη.


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 -06-2018 η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής μας στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με την συμμετοχή όλων των τμημάτων και με την παρουσία κόσμου που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού. Η τελετή έγινε παρουσία του θρύλου του Ελληνικού μπάσκετ Αργύρη Καμπούρη.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Με τον αρχηγό Βαγγέλη Παπαδόπουλο και τη νέα χρονιά !!!


Για έκτη σεζόν θα συνεχίσει στο ρόστερ της ομάδας του  Α.Σ.Καρδίτσας  ο αρχηγός Βαγγέλης Παπαδόπουλος μετα την ανανεωση της συνεργασίας με τους "κυανόλευκους".

Ειδική προκύρηξη ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ 2018-19


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Ε.Σ.ΚΑ.Θ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡ.2018-19 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99 του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.0.Κ, καθώς και της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε  το Κύπελλο Ανδρών Ε.Σ.ΚΑ.Θ. περ.2018-2019 με τους παρακάτω όρους :