Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων.(Σ.Δ.Κ.Τ)


Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων (Σ.Δ.Κ.Τ) , αναφέροντας τα εξής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Προμηθέας Πατρών - Λάρισα


Πρώτος μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Χρήστος Μηλιώνης. Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(10η Αγωνιστική)

Μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ , συνεχίζει να  βρίσκεται ο Χρήστος Μηλιώνης της ΑΕΛ έχοντας 59 τρίποντα , ενώ τη δεύτερη θέση μοιράζονται   ο Δημήτρης Μαρτζέλης της ΑΕΤ και ο Πάνος Δαουλάρης του Γ.Σ.Νίκαιας που έχουν από 37 τριποντά ο καθένας.


Πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Πάνος Δαουλάρης . Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(10η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ  και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ , συνεχίζει να  βρίσκεται ο Πάνος Δαουλάρης του Γ.Σ. Νίκαιας έχοντας 273 πόντους , ενώ ο Χρήστος Μηλιώνης της ΑΕΛ με τους 253 βρίσκεται στην δεύτερη θέση  και ο  Δημήτρης Μαρτζέλης της ΑΕΤ είναι στην τρίτη θέση έχοντας πετύχει  207 πόντους.

Συνεχίζει την κορυφή των σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Παναγιώτης Τσατάλας (11η Αγωνιστική)


Η 11η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και  στην πρώτη θέση των σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά βρίσκουμε  τον  Παναγιώτη Τσατάλα των Τιτάνων Παλαμά με 213 πόντους και ένα παιχνίδι λιγότερο , μετά και τους  13 που πέτυχε κόντρα στα Γιάννινα BC,    ενώ στην δεύτερη θέση   βρίσκεται ο Δημήτρης Μπογδάνος του Ολυμπιακού Βόλου με 196 πόντους .

Ν. ΑΕΛ - Κρόνος Τυρνάβου 69-74 (Εφηβικό Λάρισας)

Ο Κρόνος Τυρνάβου σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος Λάρισας , επικράτησε της Ν. ΑΕΛ με σκορ 69-74 , συνεχίζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με  5 νίκες και 1 ήττα.

Γ.Σ. Νίκαιας - Ν. ΑΕΛ 93-91 (Εφηβικό Λάρισας)

Σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος Λάρισας , ο Γ.Σ. Νίκαιας επικράτησε της Ν. ΑΕΛ με σκορ 93-91 και έκανε την τρίτη του νίκη σε  πέντε αγώνες.

Η παρακάμερα του αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας KSD - Α.Ο.Αγρινίο