Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Δείτε την αρχή του αγώνα Γ.Σ.Αμπελώνα - Μύτκας 83-45 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ) 25/9/2018


Α.Ο.Καλαμπάκας: Διήμερο τουρνουά με συμμετοχή Φίλιππου Βέροιας , Γ.Σ.Φάρσαλων, Ίκαρους Τρικάλων


Ένα πολύ δυνατό τουρνουά μπάσκετ , διοργανώνει ο Α.Ο.Καλαμπάκας , την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου , στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Γ.Σ.Φαρσάλων , ο Φίλιππος Βέροιας  ομάδες Β’ Εθνικής κατηγορίας και οι Ίκαροι Τρικάλων που αγωνίζονται στην Γ' Εθνική .

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα κυπέλλου ΕΣΚΑΘ Αμπελώνας - Μύτικας


Ελεάννα Χριστινάκη: «Όνειρό μας πλέον η οκτάδα»


Η Εθνική Γυναικών μπόρεσε να περάσει στις 12 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Τενερίφη, αλλά δεν μένει πια εκεί. Θέλει να συνεχίσει για ψηλότερα όπως τονίζει η Ελεάννα Χριστινάκη, καθώς όλη η ομάδα ονειρεύεται πια την οκτάδα.

Με τη Νιγηρία για τις "8" η Εθνική Γυναικών


Τη Νιγηρία θα αντιμετωπίσει αύριο η Εθνική Γυναικών με στόχο την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρώτη σε συμμετοχές με την Εθνική Γυναικών η Εβίνα Μάλτση.


Η Εβίνα Μάλτση συνεχίζει να γράφει ιστορία! Απέναντι στην Κορέα έγινε η πρώτη σε συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Γυναικών, φτάνοντας τις 211.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Γ.Σ.Αμπελώνα - Μύτικας 83-45

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα , που διεξήχθη στον  Τύρναβο  λόγω εργασιών συντήρησης στο κλειστό του Αμπελώνα,για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ , ο Γ.Σ.Αμπελώνα επικράτησε του Μύτικα με 83-45 .

Νέο φωτορεπορτάζ από την επιτυχία της Εθνικής Γυναικών.


Δηλώσεις Κεραμιδά ,Σπανού, Καλτσίδου, Λύμουρα, Σωτηρίου μετά την μεγάλη πρόκριση.



Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς και οι Στέλλα Καλτσίδου, Άρτεμις Σπανού, Κατερίνα Σωτηρίου και Λολίτα Λύμουρα μίλησαν λίγο μετά τη νίκη επί της Κορέας και την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στις 12 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Τενερίφη:

Νίκη πρόκριση στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου για την Εθνική Γυναικών (Φωτορεπορτάζ)

Η Εθνική Γυναικών κέρδισε την Κορέα με 58-48 στο τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο, πέτυχε τον στόχο που είχε βάλει από την αρχή που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στις 12 κορυφαίες ομάδες του κόσμου και πλέον πάει για την υπέρβαση . 

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του 20ου Κυπέλλου Ελλάδος της ΟΣΕΚΑ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/09) στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο η κλήρωση του 20ου Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών, από τον Πάτρικ Μπάουμαν


Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, συνεχάρη τον ίδιο προσωπικά, την ομοσπονδία και την Εθνική Ανδρών για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.


Νίκη Βόλου :Παρουσίαση νέας φανέλας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ


 Η ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ" προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο στην παρουσίαση των επισήμων εμφανίσεων της ομάδας μας για την σεζόν 2018-2019.

Αγιασμός τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου


Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη 26/9/2018 και ώρα 16.30 μμ θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ ο Αγιασμός του τμήματος Μπάσκετ για την νέα αγωνιστική περίοδο που ως γνωστό η Γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας η δε Ανδρική στην Γ Εθνική Κατηγορία.


Ζευγαράς και Βησσαρίου στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Εφήβων.


Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Εφήβων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο ΟΑΚΑ.

Οι διαιτητές της 4ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών


Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 4ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών έχουν ως εξής:

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου
Στρέφη 18.00 Τρίτων-Διαγόρας Δρ. 
Κάρδαρης-Λύρας (Πόθου)

Φιλική νίκη των Ικάρων Τρικάλων επί του Μακεδονικού.


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν την σειρά των φιλικών αγώνων στο ταξίδι τους  στην Θεσσαλονίκη οι Ίκαροι Τρικάλων.

Στον Α.Ο.Σουφλαρίων ο Κωνσταντίνος Γουναράς.


Η ανακοίνωση:
«Ο Κώστας Γουναράς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας!
Ήρθε να μας ενισχύσει στη φετινή προσπάθεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Στον Φοίβο και ο Κώστας Χαλκιάς.

Μετά την μεταγραφή του Τηλέμαχου Χαλκιά ο Φοίβος ανακοίνωσε και την απόκτηση του αδερφού του Κώστα Χαλκιά, που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του  Σπάρτακου.