Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ήττα της Εθνικής Νέων από την Πολωνία με 72-66 σε αγώνα προετοιμασίας


Η Εθνική Νέων Ανδρών έδωσε το πρώτο της φιλικό. Αντίπαλός η Πολωνία, η οποία πήρε και τη νίκη με το τελικό 72-66.

Πρωταθλητές Κένταυρος και Ουζερί Ακρωτήρι στο Τουρνουά Μπάσκετ Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Μαγνησίας


Ολοκληρώθηκε σήμερα στο ΕΑΚ του Βόλου, το Τουρνουά Μπάσκετ Παλαιμάχων Ερασιτεχνών  που βρήκε πρωταθλήτριες τις ομάδες Κένταυρος και Ουζερί Ακρωτήρι μετα τους τελικούς σε Α’ και  Β’ όμιλο αντίστοιχα .

Με χαμόγελα και πολύ παιχνίδι η τελετή λήξης του Γ.Σ.Σοφάδων


Έπεσε σήμερα η αυλαία των προπονήσεων της Ακαδημίας  του Γ.Σ.Σοφάδων  μετά από μία όμορφη μπασκετική χρονιά που οι μικροί  αθλητές αποκόμισαν πολλές  εμπειρίες.

Το Σάββατο η τελετή λήξης της ακαδημίας του Α.Σ.Καρδίτσας.

Εκδήλωση για την ολοκλήρωση της χρονιάς διοργανώνουν οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας,  το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 11 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο, αποχαιρετώντας μια χρονιά γεμάτη μπάσκετ !!!

Οι αντίπαλοι των Θεσσαλικών ομάδων μετά την ανακατανομή σωματείων ΕΚΑΣΘ στη Γ’ Εθνική.


Πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων της ΕΚΑΣΘ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία:

Οι θέσεις - ανησυχίες της ΕΟΚ για την εκμετάλευση της νομολογία του Α.Σ.Ε.Α.Δ.


Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζοντας τις θέσεις και τις ανησυχίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων-μελών της, επισημαίνει ότι η αφαίμαξη των αθλητών και αθλητριών που αποτελούν την έκφραση της δημιουργικής δραστηριότητάς τους από ορισμένα σωματεία, που εκμεταλλεύονται τη νομολογία του Α.Σ.Ε.Α.Δ. των τελευταίων ετών, έχει αρνητικά αποτελέσματα για το άθλημα αλλά και για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Ολυμπιακός Βόλου-Γ.Σ. Βόλου 33-34 (Μίνι Μαγνησίας)

Ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή, στο Ε.Α.Κ. του Βόλου, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΜΙΝΙ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ., μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και του Γ.Σ. Βόλου.

Ολυμπιακός Βόλου: Συζητήσεις με ομάδα παλαίμαχων για να αναλάβουν ανδρικό και ακαδημίες.


Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις της Διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με ομάδα παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου , προκειμένου να αναλάβουν το ανδρικό τμήμα μπάσκετ και τις αντίστοιχες ακαδημίες .

Παραμονή Στέλιου Τζιαστούδη στην ΕΑΛ


Ανανεώσεων συνέχεια  στην ΕΑΛ καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον Στέλιο Τζιαστούδη.

Στο τιμόνι του Γ.Σ.Σοφάδων ο Θρασύβουλος Λιάγκας.


Ο Θρασύβουλος Λιάγκας είναι ο νέος προπονητής του  Γ.Σ.Σοφάδων, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κομποδιέτα. Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους με τη διοίκηση του  Γ.Σ.Σοφάδων να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

Τον Μίλτο Τσιόκανη απέκτησε ο Αστέρας Λάρισας


Τον δεύτερο σκόρερ του 2ου ομίλου της Α2 ΕΣΚΑΘ με 363 πόντους και 15 τρίποντα ,  Μίλτο Τσιόκανη , απέκτησε η ανδρική ομάδα του Α.Ο Αστέρα από τον Μύτικα Λάρισας.