Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Επιστροφή Φιλιππόπουλου και Πασχάλη στην Νίκαια για λογαριασμό της Nikaia2012bc

Μέσα στα πλαίσια του νέου ξεκινήματος και για την ενδυνάμωση της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής , η Νίκαια 2012 μετά και την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μπελαλίδη, προχώρησε στην απόκτηση δύο ικανών και ποιοτικών παικτών ανακοινώνοντας σήμερα τον Παναγιώτη Φιλιππόπουλο και τον Κώστα Πασχάλη που επιστρέφει στην ομάδα.

Μεγάλες πιθανότητες για ένα όμιλο με 14 ομάδες στην Α1 ΕΣΚΑΘ. (αναλυτικά οι ομάδες)

Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot , οι ανακατατάξεις στα Εθνικά πρωταθλήματα που είχαν σαν συνέπεια να πάρουν ανόδους αρκετές  ομάδες από την ΕΣΚΑΘ (Αγριά, Νίκαια 2012, Σοφάδες, ΑΟΤ), θα φέρουν  αλλαγές και στην Α1 ΕΣΚΑΘ .

Ξεκίνημα την Τρίτη 24 Αυγούστου για τον Σπάρτακο.

Αγαπητοί γονείς, αθλητές - τριες, σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία της Ακαδημίας μας για την αγωνιστική περίοδο  2021-2022 θα γίνει την Τρίτη 24 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του 15 γυμνασίου στην Ν. Πολιτεία.

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθεί από 25-29 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα διεξαχθεί 25-29 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Ρυσίου στον Δήμο Θέρμης έχει ως εξής:

Μεταγραφή με μέλλον οι Δαναοί – Πήραν τον 17χρονο Χρήστο Πολύζο

Στο πλαίσιο της προώθησης και ανάδειξης νέων παιδιών , ο ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα , ενέταξε στη δύναμή του τον 17χρονο ταλαντούχο αθλητή , Χρήστο Πολύζο, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Αιόλου , ομάδα με την οποία συμμετείχε με επιτυχία σε δύο τελικούς θεσσαλικού πρωταθλήματος παίδων.