Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Παναγιώτης Γκουγκουτούδης:«Η Διοίκηση του συλλόγου να παρέμβει σε εκτόνωση του αρνητικού κλίματος»


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου , Παναγιώτης Γκουγκουτούδης , μετά την ανακοίνωση των παικτών , σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις τοποθετείτε και ζητά  από την Διοίκηση του συλλόγου να παρέμβει για την  εκτόνωση του αρνητικού κλίματος.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο τιμόνι του Ερμή Αγιάς

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όπως ανακοίνωσε ο Ερμής Αγιάς , θα είναι ο νέος προπονητής,  μετά την  λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Λίβανο, που θα οδηγήσει την ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και τα παιχνίδια των play off.

Στην 1η θέση των σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Μπόγδανος (24η Αγωνιστική)


Η 24η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και  στην πρώτη θέση των σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά βρίσκεται ο Δημήτρης Μπόγδανος με 459 πόντους , αφήνοντας τον Xρυσή , στην δεύτερη θέση με 426 πόντους .

Ανακοίνωση καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου: «Παραμένουμε απλήρωτοι από τον μήνα Νοέμβριο»

Στα όρια τους έφτασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου αποφασίζοντας να ενημερώσουν την κοινή γνώμη -μέσω ανακοίνωσής τους- για την κατάσταση που βιώνουν , την απογοήτευση τους και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς συμπεριφοράς εκ μέρους της ομάδος.

Τα Highlights από το Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ - Χ.Τρικούπης Μεσ/γγίου 85-69 (Α2 Εθνική)


Σοβαρός τελικά ο τραυματισμός του Τοπαλούδη - Ευχές για γρήγορη ανάρρωση σπό το Μύτικα Λάρισας!!!


Ο Μύτικας Λάρισας με ανακοίνωσή του  εύχεται γρήγορη ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στον Παναγιώτη Τοπαλούδη ο οποίος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με την Ανάληψη Βόλου.

Γιάννης Λίβανος : «Λυπάμαι που δεν ολοκληρώνω τη χρονιά, αλλά σέβομαι απόλυτα την απόφαση του προέδρου και του Δ.Σ.»


Ο Γιάννης Λίβανος μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Ερμή Αγιάς , σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις,  ευχαριστεί τον πρόεδρο , τους άμεσους συνεργάτες του καθώς και τους παίκτες του.

Παρελθόν από τον πάγκο του Ερμή Αγιάς ο Γιάννης Λίβανος


Με ανακοίνωση του ο Ερμής Αγιάς Λάρισας , μετά και την ήττα από τον Ιπποκράτη Κω, έκανε γνωστή τη λύση της  συνεργασίας με τον Γιάννη Λίβανο.