Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Αποτελέσματα 1ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Παίδων

Αποτελέσματα
Α’ Όμιλος (ΚΓ Νεάπολης)
15.06.2019
Αστέρας Kαβάλας-Νικόπολη Πρέβεζας 72-41
Κεραυνός Λάρισας - Διόσκουροι Κοζάνης 72-68
Αριδαία-Ν. Μουδανιά 56-73

Βαθμολογία

Αποτελέσματα 1ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Κορασίδων


Κατά την πρώτη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Κορασίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Με το δεξί ο Κεραυνός στη Β’ φάση του Πανελλήνιου Παίδων

Mε νίκη ξεκίνησε ο Κεραυνός, τις υποχρεώσεις του για την Β' φάση  του Πανελλήνιου Εφήβων, καθώς  στον εναρκτήριο αγώνα του  κατάφερε να επικρατήσει με 72-68 των Διόσκουρων Κοζάνης στο ΚΓ Νεάπολης.

Ηττα για τους Τιτάνες από την Καβάλα με 65-34 για την Β' φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων


Οι Τιτάνες Παλαμά γνώρισαν την ήττα  με 65-34 από την ΕΚ Καβάλας, στο ΚΓ Επταπυργίου, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Νέα προσθήκη στην Αgria BC ο Βασίλης Παλάσκας


Με μία λυτή ανακοίνωση η Αγριά έκανε γνωστή ακόμη μια σημαντική προσθήκη , καθώς ενέταξε  στο δυναμικό της τον νεαρό Βασίλη  Παλάσκα , συνεχίζοντας έτσι την ενίσχυση της εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αποχώρηση Mirza Kurtovic από τον Σπάρτακο.



Ο Mirza Kurtovic  με επιστολή του ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με  το Σπάρτακο και την ανασύνταξη - επαναλειτουργία της ακαδημίας «ΠΕΛΑΡΓΟΙ».

Σταθερά στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν.2004) Ιωάννου - Τριανταφύλλου - Πρέκας


Καλούνται την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 16:30 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Β΄ οι παρακάτω αθλητές για προπόνηση του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων  (γεννημένοι το 2004):