Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό Δίλοφος - Φοίβος


 

 

Γ.Σ.Λ.- Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης 72-56 φιλική αναμέτρηση (φώτο+vid)

 

Το σύνολο του Θανάση Μπουλιάκη αντιμετώπισε το απόγευμα της Τετάρτης (28/9), μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε για την έναρξη της φετινής χρονιάς, τον Α.Σ. Λοκρό Αταλάντης στο κλειστό της Νεάπολης , επικρατώντας άνετα χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση με 72-56.
Από την αρχή η ομάδα των "πρασίνων πήρε το προβάδισμα στο σκορ και δεν απειλήθηκε καθόλου , εκτός από την αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου  που η διαφορά έφτασε τους 4 πόντους (52-48), αλλά μετά τις φωνές του Θανάση Μπουλιάκη, που έβλεπε τους παίκτες του να μην εφαρμόζουν στο γήπεδο αυτά που τους έλεγε, ο ΓΣΛ έκανε ένα 12-0 βάζοντας και πάλι τα πράγματα στη θέση τους. 

Ο Θανάσης Μπουλιάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του εκτός του Σωτήρη Γκιουλέκα που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού (ελαφρύ διάστρεμμα) και αναμένεται να ενταχθεί και πάλι σε πρόγραμμα προπονήσεων από αύριο.

Γ.Σ.Λ.- Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης...................72-56
Τα δεκάλεπτα:24-15, 37-27, 50-40, 72-56.
Γ.Σ.Λάρισας (Θανάσης Μπουλιάκης) Τόζιος, Τέλιος, Μπέμπης, Νίκολιτς,, Σπανούλης, Τσούμας Γ., Τσουράκης, Γουμενόπουλος., Κούτρας, Σπυρόπουλος, Χαιρετίδης.
Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης(Σεργιάννης Αλ.) Παπαηλίου , Μάτος Άγγ. , Μάτος  Αν., Σμάγκιν , Κοσμετάτος , Ρουμελιώτης , Ρούζιος, Θώδος , Μπολμάτης , Ντέντα

Δείτε  τα τελευταία λεπτά του αγώνα:

  Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ 

Ηρακλής - Α.Ε.Λ.72-65 φιλική αναμέτρηση

 

Tην ήττα 72-65 γνώρισε η ομάδα της ΑΕΛ σήμερα στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίγκουρντουρ Θορστέινσον δεν αγωνίστηκε μετά το τρίτο δεκάλεπτο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του, και το τεχνικό επιτελείο προτίμησε να τον προφυλάξει.
Ηρακλής - Α.Ε.Λ......................72-65
 Τα δεκάλεπτα:24-16, 46-30, 60-46, 72-65
Ηρακλής (Αλεξανδρής): Γκαγκαλούδης 6, Χείλαρης 15 (1), Τότσιος 7 (1), Αγγελακόπουλος 2, Γιαννακίδης 6 (1), Καλαϊτζίδης 5 (1), Δέσπος 2, Ρουτκάουσκας 18, Χρυσόπουλος 5 (1), Ωνάσογλου 6 (2)
ΑΕΛ (Αβραάμ Παπαδόπουλος):  Μπεχλιβάνος, Καρατάσιος, Σταμπουλής 7 (1), Παπαχρήστος 10 (1), Δεληγεώργης 5 (1), Τσιλούλης 10, Μαλτέσιος 7, Κουβελάς, Θορστέινσον 9, Σαριμπαλίδης 6 (2), Φιλιππόπουλος, Πολίτης 11 (2)

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ανδρών (2η αγωνιστική)

Β’ Φάση
2η αγωνιστική 
ΑΣΕ Δούκα – Προμηθέας............................................66-89
 Αίολος Αστακού – Πανιώνιος ΓΣ................................74-81
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου
Απόλλων Πατρών-Κόροιβος Αμαλιάδας....................82-88
Κύμη-Ρέθυμνο.............................................................87-77

3η αγωνιστική
Σάββατο 1 Οκτωβρίου
21.Κόροιβος-Προμηθέας
22.Πανιώνιος-Κύμη

Γ’ Φάση (Προημιτελικοί)
Τετάρτη  5 Οκτωβρίου
23. ΑΕΚ-Νικητής 21
24. Άρης-Νικητής 22
25. Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
26. Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου

Δ’ Φάση (Ημιτελικοί, 15 Ιανουαρίου)
Τελικός (19 Φεβρουαρίου)

Γ.Σ.Φαλάνης - Ηρακλής Χάλκης 60-61(φιλική αναμέτρηση) φώτο


Γ.Σ.Φαλάνης - Ηρακλής Χάλκης .................60-61
Γ.Σ.Φαλάνης:  (Ζυγελοπουλος Α.)Μπαντιμαρούδης Π. , Χρυσαφούδης Χρ. , Γκαρλέμος Γ. , Τσιτσιλής Χ. , Καραλάσκος Μ., Ζιωγάκης Β. , Τάχας Β. , Παδαρής Κ. , Μαλαμάς Ν. , Παραφέστας Δ., Ψωμιάδης Θ..
Ηρακλής Χάλκης:(Γκόβαρης Σ.)Βαφειάδης , Ραμνιώτης ,Τσιούπρας, Μακρής, Νανούλης Β.,  Νανούλης Δ, , Ρίζος,  Ξυντάρας, Κουρελής,  Παπαστεργίου, Ιακωβάκης, Βλαμούλης, Βεσάκος, Θεοδορούλης, Καλόγηρος, Σταθάκος, Στουκογιώργος, Κατηγιάννης, Ντάνος.

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας(φώτο)


To απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός  του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς.



Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας , Κώστας Δασταυρίδης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Γουμενόπουλος , η Γεν. Γραμματέας Εύη Δασταυρίδου ,
ο Υπ. Οικονομικών Απόστολος Σταγιάννης ,το μέλος Στέλιος Κρίκας , σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, Θανάσης Μπουλιάκης (προπονητής), Δημήτρης Σταυρόπουλος (βοηθός προπονητή), Γιώργος Σκαφιδάς (γυμναστής). Κώστας Αγορογιάννης (φυσιοθεραπευτής) Κώστας Καραίσκος (φυσιοθεραπευτής), ο γιατρός Γεωργιος Μπασδέκης όπως επίσης και οι αθλητές, Τόζιος, Τέλιος, Μπέμπης, Νίκολιτς, Σπυρόπουλος, Γκιουλέκας, Σπανούλης, Τσούμας Γ., Τσουράκης, Γουμενόπουλος, Τσούμας Σ., Κούτρας.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό:

Α.Σ.Καρδίτσας:Παρουσίαση χορηγών και ρόστερ 2016-17


Τη νέα ομάδα, που θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, αλλά και τους χορηγούς της αγωνιστικής εμφάνισης για την περίοδο 2016-17 παρουσιάζει την Παρασκευή ο Α.Σ.Καρδίτσας. Στις 20.30 μ.μ. στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου «Κιέριον», παρουσιάζονται οι αθλητές που στελεχώνουν την ομάδα και θα δώσουν τη μεγάλη μάχη στο σκληρό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Γ.Σ.Λ.:Φιλικό παιχνίδι με Λοκρό Αταλάντης και Αγιασμός.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής σε λίγες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη για τον ΓΣΛ στο κλειστό της Νεάπολης και ώρα 4.30 το απόγευμα.

Αμέσως μετά στις 5.30 μ.μ. η ομάδα μας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτή την φορά με τον Λοκρό Αταλάντης, ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο τεχνικός του Γυμναστικού Θανάσης Μπουλιάκης θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του Σωτήρη Γκιουλέκα ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και θα προφυλαχθεί, αναμένεται όμως να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις μεθαύριο Πέμπτη.

Φωτορεπορτάζ από αγώνες του τουρνουά της Καλαμπάκας. (μίνι, παμπαίδων, παιδικό)


Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας έγινε την Κυριακή το μεσημέρι τουρνουά μπάσκετ με τις Ακαδημίες (μίνι, παμπαίδων, παιδικό)του Α.Ο. Καλαμπάκας και του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

Οι νεαροί μπασκετμπολίστες εντυπωσίασαν με την τεχνική τους κατάρτιση αλλά και την αθλητική τους παιδεία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα όσων παρευρέθησαν στο γήπεδο.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά:

Γ.Σ.Νίκαιας - Ολυμπιακός Καρδίτσας 68-51 φιλική αναμέτρηση (φώτο)


Γ.Σ.Νίκαιας - Ολυμπιακός Καρδίτσας..................68-51
Δεκάλεπτα: 24-15, 37-24, 58-38, 68-51.
Γ.Σ.Νίκαιας: ( Πατάκης)Γίτσας, Πολύζος, Παρασκευόπουλος, Κυριακόπουλος, νασίκας, Μουστέλης, Τουρναβίτης, Σταυρόπουλος, Ρούσσος, Γούρναρης, Μπλιάτσας, Ζιαβλιάκης
Ολυμπιακός Καρ(Μπελάγιας): Βούλγαρης , Χατζηγούλας , Θώδης , Δεσπούλης , Μίσσας , Εκίζογλου , Καραγιάννης , Πισμίσης , Παπανδρέας, Παπαθωμάς, Παπαστάθης Κουτιβής.