Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Κώστας Κεραμιδάς:"Οι παίκτριες έκαναν κατάθεση ψυχής" - Κατερίνα Σωτηρίου:"Κοιτάμε μόνο τη Ρωσία"


Και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών της έδωσε η Εθνική Γυναικών για να περάσει απευθείας στους προημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλλία.

Η καλή εμφάνιση, ωστόσο, απέναντι σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο (μιλάμε για την κάτοχο του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ 2015), αφήνει περιθώρια για κάτι καλό αύριο με τη Ρωσία.

Ανακοίνωση του ΣΕΠΚ για το θέμα προπονητή της Εθνικής ομάδας


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης καταδικάζει τις δηλώσεις και τις συμπεριφορές όσων υποβαθμίζουν τον θεσμό του προπονητή με ανακοίνωση του, στην οποία τονίζει ότι ο προπονητής χρειάζεται ΚΑΙ για να τιθασεύσει την αλαζονεία.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Φιλίας που διοργάνωσε o ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ .


Το κλειστό του ΕΑΚ του Βόλου πλημμύρισε από μικρούς αθλητές και τους γονείς τους το πρωί της Παρασκευής 16 – 06 – 2017 και για 4 ώρες ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ παίζοντας φιλικά παιχνίδια ενώ πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίοι αγώνες μεταξύ τριών ομάδων της πόλης μας. 

Φωτορεπορτάζ απο την 2η ημέρα του 1o Νίκι Summer Basketball Tournament

Γαλλία – Ελλάδα 70-63 και τρίτη θέση στον όμιλο για την Εθνική Γυναικών


Με όλες τις δυνάμεις της πάλεψε η Εθνική Γυναικών απέναντι στην πανίσχυρη Γαλλία για την πρωτιά στον Γ’ Όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. Δεν κατάφερε όμως να πετύχει το στόχο της, καθώς ηττήθηκε 70-63. Τι σημαίνει αυτό; Πως αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.