Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων για το Euro Cup Ανδρών και Γυναικών


Η FIBA ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών και κομισάριων για το Euro Cup Ανδρών και Γυναικών και την Ευρωλίγκα Γυναικών.

Οι διαιτητές και κομισάριοι των ελληνικών ομάδων:
EurocupWomen
Πέμπτη 27/10
Ολυμπιακός-YDUBGD(Τουρκία)
Ντοζάι (Πολωνία)-Μάριτσιτς (Σερβία)-Χορόζοφ (Βουλγαρία)
Κομισάριος: Ντέιβιντ Ντάγκαν (Ισραήλ)

Οι Έλληνες διαιτητές και κομισάριοι που ορίστηκαν από τη FIBA:
Τρίτη 25/10
Γκραβελίν-Κέρμεντ
Μιχαήλοφ (Ρωσία)-Μιλίτσεβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη)-Καρακατσούνης (Ελλάδα)
Κομισάριος: Λούκας Χουμπέρτους (Ολλανδία)

Αντβέρπ-Σοπρόν

Τα “highlights” του αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας-Φίλιππος Βέροιας 70-59


Έλιος Σανς - Άρης 54-62 για το FIBA Champions League

Νικηφόρα εκκίνηση έκανε στο FIBA Champions League ο Άρης επικρατώντας 62-54 της Χέλιος στη Σλοβενία για τον πρώτο όμιλο.

Χάρη στην καλή τους άμυνα, οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα από την αρχή (12-20) και παρότι οι γηπεδούχοι αντέδρασαν (22-22), οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη βρήκαν τις επιθετικές λύσεις για να ξεφύγουν στις αρχές της τρίτης περιόδου (31-41).

Θανάσης Μπουλιάκης:" Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα"


Με απουσίες πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΓΣΛ, καθώς οι τραυματισμοί συνεχίζουν να «πονοκεφαλιάζουν» τον τεχνικό της λαρισινής ομάδας, Θανάση Μπουλιάκη.

Εκτός προπόνησης για μια ακόμη ημέρα έμεινε ο τραυματίας Νίκολιτς ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά αναμένεται αύριο να επιστρέψει ακολουθώντας πιο χαλαρό πρόγραμμα. Εκτός και ο Τσουράκης ο οποίος υποφέρει από λουμπάγκο και είναι αμφίβολο το αν καταφέρει να ενταχθεί σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αύριο Τετάρτη. Όσο για τον Γκιουλέκα που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον τετρακέφαλο, προπονήθηκε σήμερα, αλλά όχι σε έντονο ρυθμό.

ΑΕΚ-Ζολνόκι 92-49 για το FIBA Champions League


Η ΑΕΚ άρχισε εμφατικά τις υποχρεώσεις της στο FIBA Champions League νικώντας εύκολα για τον πέμπτο όμιλο τη Ζολνόκι με 92-49 στο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» με αφετηρία την άμυνά τους έφτασαν γρήγορα σε διψήφια διαφορά (17-7) κι από εκεί κι έπειτα συνεχώς απομακρύνονταν από τους πρωταθλητές Ουγγαρίας κλείνοντας στο +25 το ημίχρονο.

Φωτορεπορτάζ απο τον αγώνα Γ.Σ.Φαρσάλων - Τιτάνες Παλαμά


Δείτε φωτογραφίες του http://www.ifarsala.gr/ από τoν αγώνα Γ.Σ.Φαρσάλων - Τιτάνες Παλαμά, όσο και από την απονομή του Πρωταθλήματος της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Θ στην ομάδα των Φαρσάλων,
 

Τα “highlights” του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός