Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Συνεχίζει στο τιμόνι του Γ. Σ. Σοφάδων ο Σπύρος Παππάς.

Στον πάγκο του Γ. Σ. Σοφάδων θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Σπύρος Παππάς.

ΕΣΑΚΕ : Αδειοδοτήθηκαν όλες οι ομάδες στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας Αξιολόγησης που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από τον ΕΣΑΚΕ σε εφαρμογή της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Έλεγχος νομιμότητας του Κανονισμού του Άρθρου 105 ΠΑΡ. 4. Ν. 2725/1999».

Βασίλης Αρκούδας, η πρώτη φετινή μεταγραφή της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Αναγέννηση Καρδίτσας , ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βασίλη Αρκούδα από την ομάδα της ΑΕΤ.

Προολυμπιακό Τουρνουά : Οι ώρες των ημιτελικών

Η Ελλάδα βρίσκεται στους ημιτελικούς του Προολυμπιακού Τουρνουά του Καναδά και θα αντιμετωπίσει την Τουρκία για μια θέση στον τελικό.

Οι προκηρύξεις και οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Εθνικά Πρωταθλήματα περιόδου 2021-22

Μπορείτε να βρείτε τις προκηρύξεις και τις δηλώσεις συμμετοχής της σεζόν 2021-22 για τα Εθνικά Πρωταθλήματα (Α2 Ανδρών, Β’ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), το Κύπελλο Ανδρών και το Κύπελλο Γυναικών στο σάιτ της ΕΟΚ στον εξής σύνδεσμο :

Ανανέωσαν οι νεαροί Βοσινάκης και Παναγής στον Ίωνα

Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Σταύρο Βοσινάκη και Θεόφιλο Παναγή.

Η ΕΣΚΑΘ για άδειες εισόδου σε σχολικές μονάδες.

 
Από την ΕΣΚΑΘ ανακοινώθηκε ότι όποια σωματεία επιθυμούν άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022 να στείλουν τα στοιχεία των εκπροσώπων στην Ένωση μέχρι 7/7/2021.

Ρικ Πιτίνο: "Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά σε άμυνα κι επίθεση"

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη της Ελλάδας επί της Κίνας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Ρικ Πιτίνο, τόνισε:

Μήτογλου: “Ο κόουτς δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος”

Η Ελλάδα νίκησε με διαφορά και μάλλον εύκολα την Κίνα με 105-80, αλλά όπως τόνισε ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας λίγο μετά το παιχνίδι χαμογελώντας “ο κόουτς δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος”.

Προολυμπιακό Τουρνουά : Κίνα – Ελλάδα 80-105 (Φώτο)

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στους ημιτελικούς του Προολυμπιακού Τουρνουά του Καναδά. Η νίκη της με 105-80 επί της Κίνας της επιτρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στη Βικτώρια. Τελευταίο εμπόδιο για μια θέση στον τελικό η Τουρκία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί ξημερώματα Κυριακής, σε ώρα που ανακοινωθεί από τη FIBA (05.35 ώρα Ελλάδας σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα).