Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Το πανόραμα της 2ης μέρας της Τελικής Φάσης του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της δεύτερης ημέρας του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Νίκαια 2012: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση με Αμπντάλα-Παναγιώτου-Δημόπουλο (Ανανεώσεις-Αποχωρήσεις) Φώτο


Με την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Νίκαιας 2012 και την έλευση του Γιώργου Μπελαλίδη, στη θέση του Γιώργου Φωτίου , άρχισε και η σχεδίαση για την νέα χρονιά.

Ολυμπιακός Καρδίτσας : Απέκτησε Φαλιάκη - Ανανέωσαν Χατζηγούλας, Μίσσας, Παπανδρέας


Σύμφωνα με δημοσίευμα του  karditsasportiva με ενίσχυση στην περιφέρειά του συνεχίζει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, το αγωνιστικό πλάνο του οποίου για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά: Ευχαριστίες και απολογισμός της χρονιάς 2016-2017


Tο Δ.Σ. του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά φτάνοντας στο πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περίοδο 2016-2017 θα ήθελε να σταθεί σε μια σειρά από γεγονότα-επιτυχίες και να ευχαριστήσει ανθρώπους και επιχειρήσεις που συνέβαλαν στο να περάσει στην ιστορία ως μια χρονιά ορόσημο για το σύλλογο και για την πόλη του Παλαμά.

Ζορμπάς-Γκουντελάκης-Τζιαστούδης-Πάντος οι πρώτες μεταγραφές της ΕΑΛ.(φώτο)


Η επίσημη επαναδραστηριοποιήση του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ από τον Σπύρο Μπαρμπούτη πρόεδρο  και μέλη τους Γιώργο Σταυρόπουλο, Δημήτρη Σταυρόπουλο, Κωνσταντίνο Καλόγηρο, Ηλία Καλόγηρο και Δημήτρη Νταβαρούκα, όλοι τους νέα παιδιά με αγάπη για το μπάσκετ, έφερε την ανάγκη  στελέχωσης της ομάδας από παίκτες που θα την βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα της στο δυσκολο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ.

Ήφαιστος Καρδίτσας: Πήρε Μπρούτσο - Ανανέωσε με Μάττα

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
"H Διοίκηση του Ήφαιστου Καρδίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μπρούτσου από τον ΑΣ Καρδίτσας και την παραμονή του Πάρη Μάττα στην ομάδα μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος σεζόν για τις ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας.


Οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας ολοκλήρωσαν την αγωνιστική χρονιά με εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο

Α.Σ.Καρδίτσας: Ο Κώστας Κομποδιέτας άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Καλογήρου


Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λευτέρη Καλογήρου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Την απόκτηση Παπαδούλη - Μπέη ανακοίνωσαν τα Σουφλάρια.

Mε μία λιτή ανακοίνωση ο Α.Ο.Σουφλάρια έκανε γνωστή την απόκτηση του Νίκου Παπαδούλη και του Νίκο Μπέη στην καινούργια προσπάθεια που κάνει με την επανέναρξη του Αντρικού τμήματος , όπου την σεζόν 2017-18 θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ.