Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Αιολικός Μυτιλήνης: Ανανέωση συνεργασίας με Τεο Λιάκο

Μετά τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους Γιάννη Γιαννούλη, Γιώργο Γιαννουζάκο και Νίκο Ξετρίχη, το τμήμα μπάσκετ του Αιολικού ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας για την επέκταση της συνεργασίας και με τον πολύπειρο αθλητή Τεο Λιάκο.

Ανανεώσεων συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας με Κωνσταντίνο Γεωργατζά.




Δεύτερη ανανέωση στην Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς μετά τον Νίκο Αντωνίου και ο Κωνσταντίνος Γεωργατζάς θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Καρδιτσιώτικης ομάδας.

Γενική και τροποποιητική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2021-2022 της Ε.Ο.Κ.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε  τη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Ε.Ο.Κ αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, καθώς και την Τροποποιητική της:

ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ» - Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση - Υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ

Το Δ.Σ. του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ» καλεί τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη του, στην επαναλαμβανόμενη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου.

Επιστροφή Β. Κέτουλα στον Ίωνα Βόλου.

Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Βαλεντίνο Κέτουλα. 

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Τελικών Παίδων της ΕΣΚΑΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot.com, η ΕΣΚΑΘ προχώρησε  στον ορισμό ημερομηνιών διεξαγωγής του τελικού παίδων Λάρισας καθώς και της τελικής φάσης του  Πρωταθλήματος Παίδων Θεσσαλίας, οι οποίοι θα διεξαχθούν με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ. και της Γ.Γ.Α. . 

Δείτε τον αγώνα Αιολικός - Νίκη Βόλου 73-75 (Τελικός Παιίδων Μαγνησίας) 3/7/2021

Ήττα από την Τσεχία και εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική - Δηλώσεις Πιτίνο και Παπαγιάννη (Φώτο)

H Ελλάδα στην τελική ευθεία δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε από την Τσεχία με 97-72 στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του Καναδά και έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.