Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Εκτός ημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδιο η Εθνική.

H Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λιθουανία, καθώς ηττήθηκε με 84-52 και έμεινε εκτός ημιτελικών. Η παρουσία της Εθνικής μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο ΣΕΦ, δεν ολοκληρώθηκε, καθώς θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8.

Νίκη Βόλου: Συγχαρητήρια σε ΕΣΚΑΘ και διαιτητές ημιτελικού και του τελικού παίδων Θεσσαλίας.

Η Διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου με ανακοίνωσή της έδωσε τα συγχαρητήριά της στην ΕΣΚΑΘ για τη διοργάνωση αλλά και στους διαιτητές του ημιτελικού και του τελικού παίδων Θεσσαλίας.

Γ.Γ.Α. : Τι ισχύει από Δευτέρα 19 Ιουλίου για θεατές-εργαζόμενους στους αθλητικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή των αγώνων - Ποιες οι κυρώσεις για παράβαση των κανόνων

Από την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 θα επιτρέπεται, υπό προϋποθέσεις, η παρουσία θεατών σε αγώνες που διεξάγονται σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα.

Τρεις μεταγραφές με μέλλον για την Ανόρθωση.

Τρεις μεταγραφές νεαρών παιχτών ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού απέκτησε με υποσχετική ενός έτους τους Καραγιάννη Κώστα, Μπέα Νίκο και Πισιώτη Νίκο από τον Αιολικό Βόλου.

Α.Ο.Αστέρας: Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Αργυρόπουλου

Ο Κώστας Αργυρόπουλος , ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία και εξαιρετικός σουτέρ , γυρνάει στη δράση έπειτα από τρία χρόνια απουσίας (η περσινή χρονιά στη Νίκαια είναι ως μη γενόμενη),  επιστρέφοντας σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό και θα φορά την φανέλα του Αστέρα Λάρισας .

Το πρόγραμμα B’ Φάσης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων . (upd)


Το πρόγραμμα αγώνων της B’ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων 2020-2021 έχει ως εξής: 

Διαδικτυακά οι αγώνες του A΄ Ομίλου της Β΄Φάσης του Πανελληνίου Παίδων.

Οι αγώνες του A΄ Ομίλου της Προκριματικής Φάσης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 17-21/7/2021 θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το insport.gr & orasi.tv. 

Αλλαγή προγράμματος στον Γ’ Όμιλο της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Παίδων

Λόγω αποχώρησης του σωματείου ΑΣ Αναγέννηση Σάμου από τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων το πρόγραμμα των αγώνων του Γ’ Ομίλου που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Πανελληνίου διαμορφώνεται ως εξής:

Η Ρωσία στη θέση της Κροατίας στο Γ’ Όμιλο του European Challenger Νέων Ανδρών

Η FIBA προχώρησε σε μια αλλαγή της σύνθεσης του Γ’ Ομίλου του European Challenger Νέων Ανδρών που φιλοξενείται στην Κρήτη. Αντί της Κροατίας θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο η Ρωσία.

Στην τελική ευθεία η Εθνική Νέων Ανδρών

Η Εθνική Νέων Ανδρών είναι έτοιμη για το δικό της European Challenger, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο από τις 19 ως τις 24 Ιουλίου. Η αποστολή βρίσκεται στην Κρήτη, όπου έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, παρουσία 14 παικτών.

Ζευγάρωσε τις νίκες η Ελλάδα στο European Challenger

Διπλασίασε τις νίκες της χθες στο European Challenger που διεξάγεται στο Γερεβάν της Αρμενίας η Εθνική Νέων Γυναικών επικρατώντας με 69-68 της Ελβετίας στο πλαίσιο του Δ’ ‘Ομίλου.

Ο Θέμης Αγορίτσας η δεύτερη προσθήκη του Ερμή Αγιάς 2018

Μετά τη μεταγραφή του Λεωνίδα Παπαρισούλη , ο Ερμής Αγιάς 2018 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Θέμη Αγορίτσα που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο Φοίβο Γιάννουλης.

Ο Δημήτρης Λιόγας νέος προπονητής στο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας - Οι πρώτες του δηλώσεις

 

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε  τη συνεργασία με το Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος θα είναι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας τη νέα χρονιά.