Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από τον χθεσινό αγώνα Νίκη Βόλου - Ζέφυρος 83-70

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό αγώνα ακαδημιών Γ. Σ. Γόμφων - Ολυμπιακού Καρδίτσας


Φιλικό αγώνα έδωσε το τμήμα μίνι  του Ολυμπιακού Καρδίτσας  την  Κυριακή 15 Οκτωβρίου με την αντίστοιχη  ομάδα του Γ. Σ. Γόμφων στο Κλειστό του Μουζακίου.

Στα "πράσινα" ο Νίκος Στυλιανού


Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος , ο οποίος συμφώνησε  με τον Νίκο Στυλιανού, ο οποίος έχει αγωνιστεί, σε Κόροιβο, ΟΦΗ, Καβάλα, Ρέθυμνο, ΑΕΚ Λάρνακας και πέρυσι στην ομάδα του Στροβόλου .

Επιλογή αγοριών για το camp της FIBA!!!!


Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στα βοηθητικά του ΟΑΚΑθα γίνει η επιλογή αγοριών για το camp της FIBA ανάπτυξης μικρών ηλικιών που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο 26-29/10.

Επιλογή κοριτσιών για το camp της FIBA!!!!


Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 09.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β’ θα γίνει η επιλογή κοριτσιών για το camp της FIBA ανάπτυξης μικρών ηλικιών που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο 16-19/11.

Δήλωση Γιώργου Βασιλακόπουλου


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ως μέλος της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προέβη στην πιο κάστω δήλωση:

Αλλαγή ώρας στον αγώνα ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ με τον ΓΣ Αμαρουσίου


Λόγω διεξαγωγής αγώνα Α2 ανδρών νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο, ο αγώνας ΓΣ Αμαρουσίου – ΑΣ Καρδίτσας, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 21/10/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Αγ. Θωμά» Αμαρουσίου.

Ανακοίνωσε Σάββα Χρυσόπουλο ο Ερμής Αγιάς (φώτο)


Ακόμα μια  μεταγραφή ανακοίνωσε  ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος συμφώνησε  με τον Σάββα Χρυσόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Φιλικούς αγώνες στην Καλαμπάκα οι "μικροί" του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


Πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια, έδωσαν την Κυριακή οι νεαροί αθλητές του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ απέναντι στον Α.Ο. Καλαμπάκας.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία η ήττα από τον Ηρακλή - Επίσκεψη στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση(φώτο)


Την «άγρια ομορφιά» του μπάσκετ βίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφού γνώρισε την ήττα στην παράταση από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 96-100.

Τα Highlights του αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ - Ηρακλής 96-100


Τα Highlights του αγώνα Παναθλητικός Συκεών - Ολυμπιακός Βόλου 57 - 54