Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Τρίκαλα BC Aries - Ρέθυμνο 76-86 . Παραίτηση Κώστα Μέξα - Δηλώσεις προπονητών


Αν και τα Τρίκαλα προηγούνταν λίγο πριν την λήξη του αγώνα με οχτώ πόντους το Ρέθυμνο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάει το παιχνίδι στην παράταση καθώς ο Θεϊμς αστόχησε στην εκπνοή σε σουτ που θα έδινε την νίκη στα Τρίκαλα.

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία του Γυμναστικού Λάρισας


Αναλυτικά:
«Δυστυχώς αν και δεν είμαστε από τις ομάδες που ασχολούνται με το θέμα της διαιτησίας, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καυτηριάσουμε την παρουσία του δεύτερου διαιτητή του αγώνα Γυμναστικός Λάρισας – Λαύριο, κ. Μαγκλογιάννη, ο οποίος με τις μονόπλευρες και κατά κόρον λανθασμένες υποδείξεις του εις βάρος της ομάδα μας, αποτέλεσε με τον τρόπο αυτόν τον μόνο παράγοντα που έκρινε το παιχνίδι.

Έπεσε ηρωικά ο Γυμναστικός Λάρισας, ηττήθηκε από το Λαύριο με 80-87 . Σοβαρές διαμαρτυρίες για την διαιτησία - Δηλώσεις προπονητών (φώτο)


Ενώ οδηγούσε την ..κούρσα του αγώνα του κλειστού της Νεάπολης, με το Λαύριο στην μεγαλύτερη διάρκειά του, ο Γυμναστικός Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον αντίπαλό του με 87-80, ενώ έχει πάρα πολλά παράπονα από τον έναν εκ των τριών διαιτητών τον κ. Μαγκλογιάννη.

Ευχαριστεί τον Ερμή Αγιάς το Λαύριο - Megabolt


Το Λαύριο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Ερμή Αγιάς και  τον πρόεδρό του κ. Θεόδωρο Ριζούλη για την παραχώρηση του γηπέδου για προπόνηση.

Έπεσε η αυλαία στο 33ο τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» (φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε το πρωί στην Πτολεμαΐδα το 33ο τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» που διοργάνωσε η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΔΥΜ με την μεγάλη βοήθεια της ΔΕΗ και του Δήμου Εορδαίας.

Δείτε ζωντανά στις 19:30 τον ημιτελικό κυπέλλου ΕΣΚΑΘ Γ.Σ.Αμπελώνα - Ολυμπιακός Βόλου




ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ 


Advertise Now!

Δείτε ζωντανά στις 17:30 τον ημιτελικό κυπέλλου ΕΣΚΑΘ Γ.Σ.Αλμυρού - Γ.Σ.Βόλου




ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΑ 

Advertise Now!

Θανάσης Σκουτόπουλος:"Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι κρίσιμο για μας"


«Επικίνδυνη αποστολή» η αυριανή για τον Γυμναστικό Λάρισας ο οποίος υποδέχεται αύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, στις 4.30 το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης, μια από τις πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας, το Λαύριο.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο 87-80 (Euroleague)


Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή της Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό, που στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, επιβλήθηκε με 87-80 της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΤΣΣΚΑ στη Βαρκελώνη την προηγούμενη ημέρα.

Τα Highlights του αγώνα Ολυμπιακός - Μιλάνο 87-80 (Euroleague)