Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Έσπασε το «φράγμα» των 3.000 πόντων η Μάλτση - Η πρώτη της δήλωση: «Νιώθω ευλογημένη»


Το αποψινό φιλικό της Εθνικής απέναντι στο Βέλγιο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την Εβινα Μάλτση.

Φιλική ήττα από το Βέλγιο με 68-63 για την Εθνική Γυναικών - Δηλώσεις Κώστα Κεραμιδά


Στο πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελο που θα γίνει στην Τενερίφη η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 68-63 από το Βέλγιο στην πόλη Βεβέλχεμ, παρουσιάζοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την Εθνική Κορασίδων-Ήττα στον τελικό από την Σουηδία με 41-51. (φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Κορασίδων βρίσκεται στην Α’ Κατηγορία. Δεν κατάφερε να φτάσει και στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, αφού ηττήθηκε από την Σουηδία στον τελικό με 51-41. Ελλάδα, Σουηδία και Φινλανδία είναι οι τρεις ομάδες που ανεβαίνουν στην κατηγορία των μεγάλων.

Τελευταία μεταγραφή και «μπαμ» με Μαργαριτόπουλο ο Πλατύκαμπος!!! (φώτο)


Στην τελευταία μεταγραφική κίνηση, και μαλιστα εντυπωσιακή, για την σεζόν 2018-19 προχώρησε η ομάδα του Αετού Πλατυκάμπου αποκτώντας τον πολύπειρο Αποστόλη Μαργαριτόπουλο!!

ΓΣΦαλάνης: Έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Παπαθανασίου.


Η ανακοίνωση:
«Ύστερα από την πρόωρη διακοπή συνεργασίας με την Θεοφανώ Σολωμού , ο ΓΣΦΑΛΑΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Παπαθανασίου απόφοιτο ΤΕΦΑΑ , με ειδικότητα μπάσκετ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΕΑ!!!!»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διεθνές σεμινάριο καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018» (Φώτο)


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε ακόμα ένα επιτυχημένο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, καθώς σήμερα έπεσε η αυλαία του «Θεσσαλονίκη 2018» που έλαβε χώρα το διήμερο 24-25 Αυγούστου στο «Κλειστό γήπεδο της Καλαμαριάς».

Στο τεχνικό τιμ της Καλαμπάκας ο Ηρακλής Αθανασούλας

Η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος Σωτήρης Φαμίσης και τα Μέλη της Διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Καλαμπάκας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεγάλη επιστροφή του αρχηγού.

Ξεκίνημα στις 28/8 για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

H Aνακοίνωση:
"Πρώτη προπόνηση για την ομάδα μπάσκετ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ την Τρίτη 28 Αυγούστου στις 8:15 στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Η "πρώτη" της Νίκης Βόλου μέσα από εικόνες.

Η Νίκη Βόλου  μετά τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδό της , θα αγωνιστεί φέτος στη Β’ Εθνική , με τις  απαιτήσεις βέβαια να μεγαλώνουν και τον Λάμπρο Πρέκα να καλωσορίζει τους παίκτες στην "πρώτη"  και να να πιάνει αμέσως δουλειά , ώστε όλοι οι παίκτες να αποκτήσουν την χημεία που χρειάζονται μέχρι την  έναρξη του πρωταθλήματος .

Από τον Ολυμπιακό Βόλου στους Τιτάνες Δράμας η Χαρά Ντελή.

Η ανακοίνωση των Τιτάνων:
«Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Χαρά Ντελή, γεννημένη στις 4/11/1999 που αγωνίζεται στην θέση 1 με ύψος 1.78.

Ευχές της Δ.Ε. Μπάσκετ της Νίκης Βόλου στον Στέλιο Τσαβέ


Αναλυτικά:
«Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» , εκφράζει τις θερμότερες ευχές, στον παίκτη της ομάδας Στέλιο Τσαβέ, για τη γέννηση του υγιέστατου αγοριού, που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του Αναστασία.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου .


«Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά. Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο μπάσκετ.

Ανανέωσε με τους Δαναούς ο πολύπειρος Κώστας Κωτούλας


Για 4η σερί σεζόν ο έμπειρος φοργουορντ Κώστας Κωτούλας, θα στηρίξει την ανδρική ομάδα των Δαναών στα παιχνίδια και παράλληλα θα είναι και ένας από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Γυμναστικό Παλαμά.

Η ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της αθλητικής χρονιάς καθώς και τις δραστηριότητες της ομάδας μας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ελλάδα - Σουηδία ζωντανά στις 21:30 ΤΕΛΙΚΟΣ Ευρωπαϊκού Κορασίδων (Β΄ κατηγορία)


Γιάννης Παπούλης: «Τα κορίτσια έκαναν ακριβώς ότι έπρεπε»


Η Εθνική Κορασίδων πέτυχε το στόχο της : Είναι στην Α’ Κατηγορία. Η νίκη επί της Φινλανδίας σφράγισε το εισιτήριό της με τις νεαρές διεθνείς να καταθέτουν ψυχή, όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά και πολύ μπάσκετ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία.

Με Σουηδία στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική Κορασίδων - Αποτελέσματα, Πρόγραμμα (Β’ Κατηγορία)


Η Σουηδία θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Κορασίδων στον σημερινό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 Β’ Κατηγορίας.

Στην Αγριά ο Ταξιάρχης Μαλαματίνης.


Συνέχεια  στις μεταγραφικές κινήσεις από την Αγριά, που απέκτησε από τον Αιολικό Βόλου τον Ταξιάρχης Μαλαματίνη.