Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση της ΓΓΑ για τις ενστάσεις για τη Σχολή Προπονητών Γ’ Κατηγορίας

 

Από τη ΓΓΑ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση αναφορικά με τις ενστάσεις που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν για την απόρριψή τους από τη Σχολή Προπονητών Γ΄ Κατηγορίας που θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

Στις 15/11 ο εξ’ αναβολής αγώνας της Νίκης Βόλου με τον Απόλλων Πτολεμαιδας - Όλες οι αλλαγές στις Εθνικές κατηγορίες

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε  ότι, ο εξ’ αναβολής αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΓΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (3ος Όμιλος) θα διεξαχθεί στις 15/11/2020 και ώρα 13.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (ονόματα)Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση σε δύο γκρουπ την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Πελασγιώτιδα – Α.Σ.Φαρσάλων 42-33 (Β' ΕΣΚΑΘ)

 

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της B΄ ΕΣΚΑΘ χθες το βράδυ η ομάδα της Πελασγιώτιδας πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Α.Σ Φαρσάλων με σκορ 42-33. 

Ποιες κλήθηκαν για προετοιμασία με την Εθνική Γυναικών

 

Η Εθνική Γυναικών θα συγκεντρωθεί στις 5 Νοεμβρίου (17.00) στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία της για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

Οι δηλώσεις και οι καλύτερες στιγμές του συναρπαστικού αγώνα Νίκη Βόλου -Α.Κ. Χαλκίδας.