Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Για αποκατάσταση και χαλάρωση οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος


 Στο Κέντρο Αποκατάστασης Αρωγή βρέθηκαν σήμερα οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος για αποκατάσταση.

Νέο απόκτημα για τον Γ.Σ.Φαρσάλων ο Κώστας Στρατάκης (vid)


Ένας κρητικός αθλητής ο Κώστας Στρατάκης που μέχρι τώρα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Σερβίας και στην Α2 Σερβίας με την ομάδα της KK Srem, υπέγραψε  συμβόλαιο με τον Γ.Σ.Φαρσάλων και φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τιτάνες Παλαμά - Νίκη Βόλου 89-71 (φιλική αναμέτρηση) φώτο


Φιλικό παιχνίδι έδωσαν την Κυριακή 10/9, στο κλειστό του Παλαμά η ομάδα των Τιτάνων με αντίπαλο την Νίκη Βόλου, στα πλαίσια της ετήσιας πολιτιστικής γιορτής «Τιτάνεια» .

Δηλώσεις Σκουρτόπουλου-Αντετοκούνμπο για τον προημιτελικό με τη Ρωσία


Θανάσης Σκουρτόπουλος και Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν για τον επερχόμενο προημιτελικό της Εθνικής απέναντι στη Ρωσία (Τετάρτη, 1845).

Αλλαγή έδρας του αγώνα κυπέλλου ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ – ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ


Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ για το Πρωτάθλημα της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 13.00, θα διεξάγονται ώρα 14.30, στο Κλειστό γυμναστήριο ΕΡΓΑΝΗΣ, εκτός από τους αγώνες των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ώρα.

Σας ενημερώνουμε ότι,  λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ – ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 13/09/2017 και ώρας 17.00, αντί του ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης.

Ίκαροι Τρικάλων: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας


Οι ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ανακοινώνουν ότι έχουν προς διάθεση στους Τρικαλινούς Φιλάθλους τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα αθλητική χρονιά 2017 – 2018.

Ολυμπιακός Β. - Ελευθεριακός 119-48 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

 


Με το ¨δεξί¨ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του o Ολυμπιακός Β. για τη νέα αθλητική περίοδο επικρατώντας με 110-47 επί της ομάδας του Ελευθεριακού (Λιμπερτά) .

Τα 5 τελευταία λεπτά της φιλικής αναμέτρησης Γυμναστικός Λάρισας- Λουκόιλ Ακαντέμικ 67-66