Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

"Οικογενειακές" στιγμές πριν το ντέρμπι για τον Ερμή Αγιάς-Λάρισας


Με το μυαλό στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ιωνικό Νίκαιας στο κλειστό της Νεάπολης, η ομάδα του Ερμή Αγιάς-Λάρισας είχε την ευκαιρία να… χαλαρώσει λιγάκι σήμερα το βράδυ.

Κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι με Σπάρτακο από τον Ίωνα Βόλου


O Ίωνας Βόλου  σε ανακοίνωσή του, καλεί τον κόσμο του να προσέλθει στο γήπεδο το Σάββατο 10/11 στο ντέρμπι με τον Σπάρτακο, ώστε να χειροκροτήσει τους αθλητές στην προσπάθεια τους να μείνουν μόνοι αήττητοι στην κορυφή της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» πηγαίνει ο Α.Σ.Κ. στο ματς με τον Αμύντα


Εξαιρετικό ενδιαφέρον και αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική της Α2 Εθνικής ανδρών που θα γίνει το Σάββατο. Παιχνίδια με ξεχωριστή σημασία, αναμετρήσεις χωρίς προβλέψεις, ανάμεσα στις δεκάξι ομάδες της κατηγορίας, που προσπαθούν με την πρόοδο της σεζόν, να βρουν νίκες που τους επιτρέψουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Δείπνο στο «Κρέατος Τέχνη» για την Νίκη Βόλου.


Δείπνο στους παίκτες της ομάδας πρόσφερε το βράδυ της Τετάρτης η Διοίκηση της Νίκης Βόλου στο  φιλόξενο χώρο του «Κρέατος Τέχνη» , μετά το θετικό ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών.

Δείτε ζωντανά την Κυριακή στις 11:30 τον αγώνα Γ.Σ.Αλμυρού - Γ.Σ.Σκιάθου (Α1 ΕΣΚΑΘ)


Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ και Εθνικών κατηγοριών.(10-11/11)

Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν θα εμφανίζονται με γραμματοσειρά εντόνου κόκκινου χρώματος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 
10/11/2018 Καρδίτσας 17.00 Α.Σ.Καρδίτσας-Αμύντας 
Διαιτητές: Παντελίδης-Τζίμα-Θεοδώρου (Τέγα)
Κριτές :Σακελλαρίου - Καρατάσιος - Καβαλας

Tα Highlights του αγώνα ΑΕΚ-Φουενλαμπράδα 78-71


Tα Highlights του αγώνα Στρασμπούρ - Προμηθέας 83-78

Στρασμπούρ - Προμηθέας 83-78 για το Basketball Champions League


Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, το αήττητο του Προμηθέα στο Basketball Champions League τελείωσε στη Γαλλία. Ηττήθηκε από τη Στρασμπούρ με 83-78 παρότι είχε το πάνω χέρι περίπου ως το 33ο λεπτό όταν και βρέθηκαν μπροστά με διαφορά 12 πόντων.

ΑΕΚ-Φουενλαμπράδα 78-71 για το Basketball Champions League


Η ΑΕΚ επικράτησε 78-71 της Φουενλαμπράδα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League κι έφτασε τις τέσσερις νίκες στον τρίτο όμιλο.

Κατάγια-Άρης 88-86 για το FIBA Europe Cup


Ο Άρης δεν τα κατάφερε εκτός έδρας απέναντι στην Κατάγια. Ηττήθηκε 88-86 για τη 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup και βρίσκεται στο 1-3. Την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται στην Θεσσαλονίκη την Ντίνπρο (14/11, 19.00).

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κουρσκ 67-73 για την Ευρωλίγκα Γυναικών


Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε ο Ολυμπιακός απέναντι σε μια απο τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης σε αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Ευρωλίγκας.

Νίκη Λευκάδας – Ενέργκα Τορούν 44-74 για το Eurocup Γυνακών


Για ένα ημίχρονο άντεξε η Νίκη Λευκάδας που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ενέργκα Τορούν σε παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική του Β’ ομίλου του Eurocup.